ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.με.Α ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.με.Α ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
Σαλαμίνα 8/9/2021 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, ο Σύλλογος Γονέων Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου... ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΦΙΛΩΝ Α.με.Α ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Σαλαμίνα 8/9/2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021 στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας, ο Σύλλογος Γονέων Φίλων ΑμεΑ Σαλαμίνας, μετά από πρόσκληση του Δημάρχου Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλου Γεώργιου, παρουσίασε το δρώμενο «Διαχρονικά Ναυμάχοι» στα πλαίσια των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Σαλαμίνας «Σαλαμίνια 2021».

Ο Σύλλογος θέλει να συγχαρεί τους ωφελούμενους του ΜΚΔΗΦ ΑμεΑ για την άψογη παρουσίαση τους στην εκδήλωση και για την μεγάλη τους προσπάθεια να αναδείξουν τις πολλαπλές δεξιότητές τους, το προσωπικό του ΜΚΔΗΦ ΑμεΑ, το οποίο δημιούργησε την παράσταση και στήριξε τους ωφελούμενους στην παρουσίαση και την Δημοτική Αρχή Σαλαμίνας για τις ευκαιρίες που δίνει στο Σύλλογό μας να αναδείξει τα ΑμεΑ ως κοινωνική ομάδα που μπορεί να συμμετέχει στα κοινωνικά δρώμενα.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, ο κ. Παναγόπουλος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Καπαραλιώτης Λάμπρος, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Παιδείας και Πολιτισμού, κ. Διολέτης Παντελής, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί και Κοινοτικοί Σύμβουλοι, ο Γενικός Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, του Υπουργείου Εργασίας, κ. Σταμάτης Γεώργιος, η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Εργασίας, κα. Διακουμάκου Αθηνά, ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού forum Αναπήρων, κος. Βαρδακαστάνης Ιωάννης, ο Πρόεδρος και ο Ταμίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία, κύριοι Μοσχολιός Ιωάννης και Κουκοβίνης Χρήστος, ο κ. Λιβανός Μιχάλης, πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας, η Πρόεδρος του Εμποροβιοτεχνικού Συλλόγου Σαλαμίνας, κα. Ραπαντζίκου Ορσία, εκπρόσωποι του Τύπου και πλήθος κόσμου οι οποίοι απόλαυσαν και χειροκρότησαν την προσπάθεια των ωφελούμενων.

Για τον Σύλλογο Γονέων Φίλων Α.με.Α Σαλαμίνας
Η Πρόεδρος Καλιότσου Παναγιώτα

error: Content is protected !!