ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Και κατόπιν της προφητείας του υπουργού μας ανάπτυξης κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η κρίση των ανατιμήσεων θα εξαφανισθεί ως διά... ΛΥΣΕΙΣ ΔΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Και κατόπιν της προφητείας του υπουργού μας ανάπτυξης κυρίου Άδωνη Γεωργιάδη, ότι η κρίση των ανατιμήσεων θα εξαφανισθεί ως διά μαγείας τα Χριστούγεννα, δέκα και κάτι εκατομμύρια Έλληνες περιμένουμε με αγωνία, αύριο, τις επικείμενες δηλώσεις και υποσχέσεις του πρωθυπουργού μας, ο οποίος είναι πλέον ρεαλιστής και ουδόλως προφήτης, στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Μία διεθνής οικονομική κρίση, δεν αντιμετωπίζεται, φυσικά, με ευχολόγια και παρηγορητικά οράματα, ούτε όμως και με λήψη ανεπαρκών μέτρων και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά όλοι και τα όσα ήδη κυκλοφορούν στις επίσης προφητικές ειδήσεις των ΜΜΕ δεν σώζουν καμία κατάσταση και μάλλον το πρόβλημα δεν πρόκειται να λυθεί ούτε τα Χριστούγεννα ούτε το Πάσχα. Ωστόσο, εμείς οι Έλληνες, έχουμε συνηθίσει στις οικονομικές κακουχίες και έχει διαπιστωθεί πως αντέχουμε.

Με μισθούς και συντάξεις πείνας, με ανεργίες και βαριές φορολογίες, θα συμπράξουμε και αυτήν την φορά με όσα μας περιμένουν και θα ελπίσουμε σε όσες υποσχέσεις μας δοθούν.

Είθε, να τα καταφέρουμε και πάλι.

error: Content is protected !!