Ήττα με σκορ 0-2 για τον Αία Ήττα με σκορ 0-2 για τον Αία
Ήττα με σκορ 0-2 για την Ομάδα μας από την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, και πρόωρος αποκλεισμός μας από την 3η Φάση της... Ήττα με σκορ 0-2 για τον Αία

Ήττα με σκορ 0-2 για την Ομάδα μας από την Παναχαϊκή στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας, και πρόωρος αποκλεισμός μας από την 3η Φάση της Διοργάνωσης Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα αποτέλεσμα που σαφώς μας απογοήτευσε, αφού πληρώσαμε δύο άτυχες στιγμές στην άμυνα που προήλθαν και τα δύο γκολ των Φιλοξενουμένων (Στασινόπουλος 68΄ και Λούσκος 74′).

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δημήτρης Καλύκας) : Ασημέλης, Μπέκος, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Τζαφέρι, Ζαφειρίδης, Dautaj (71′ Ζοto), Κατίδης, Kresic (80′ Θέος), Ραχήμ (83′ Σαρρηγιάννης), Βύρης (83′ Diaz).

Διαιτητής ο Ι. Καλογερόπουλος (Αθηνών) με πολλά παράπονα για την Διαιτησία του, στο χθεσινό αγώνα.

Συνεχίζουμε την αγωνιστική μας προσπάθεια ενόψει της έναρξης του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, και με την προσθήκη στα αγωνιστικά πλάνα του Προπονητή μας, του τιμωρημένου Ποδοσφαιριστή μας Κώστα Μπανούση που χθες εξέτισε την ποινή του.

Να ευχαριστήσουμε τον Φίλαθλο κόσμο της Σαλαμίνας που συμπαραστάθηκε στην Ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα, και τον θεωρούμε για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο τον 12ο παίκτη μας!

Στην ιστορική Ομάδα της Παναχαϊκής ευχόμαστε καλή πορεία στην συνέχεια της Διοργάνωσης Κυπέλλου Ελλάδας.

error: Content is protected !!