ΝΟΒΣ – Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου ΝΟΒΣ – Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου
ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας Αγιασμός από τον Αιδεσιμότατο π. Παναγιώτη Μούλτο για την... ΝΟΒΣ – Έναρξη νέας αγωνιστικής περιόδου

ΕΝΑΡΞΗ ΝΕΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ – ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021 πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας Αγιασμός από τον Αιδεσιμότατο π. Παναγιώτη Μούλτο για την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, με αυστηρή τήρηση των διατάξεων ασφαλείας στην πρόληψη διασποράς της πανδημίας covid 19.

            Το πρόγραμμα του Σεπτεμβρίου για τον ΝΟΒΣ είναι υπέρ πλήρες αφού εκτός από τα μαθήματα ιστιοπλοΐας για παιδιά 6 έως 17 ετών που θα γίνονται κάθε Σαββατοκύριακο, περιλαμβάνει:

            ΣΧΟΛΕΙΟ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ

  • Έναρξη Σχολείου Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LASER RADIAL ILCA 6 ΑΝΔΡΩΝ

  • Διοργάνωση του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος LASER RADIAL ILCA 6 ΑΝΔΡΩΝ 2021» Ολυμπιακής Κατηγορίας στον κόλπο της Σαλαμίνας, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Αττικής (Αντιπεριφέρεια Νήσων) και τον Δήμο Σαλαμίνος (ΑΚΟΙΠΟΠ) από Τετάρτη 22 έως και Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου

ΑΓΩΝΑΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΗΣ «ΚΥΠΕΛΛΟ ΝΑΥΜΑΧΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΣ 2021»

  • Η διοργάνωση του αγώνα ιστιοπλοΐας ανοιχτής θαλάσσης «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνος 2021» που ήταν προγραμματισμένη για το Σαββατοκύριακο 25, 26 Σεπτεμβρίου, μετατίθεται λόγω της διεξαγωγής του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, για το Σαββατοκύριακο 23, 24 Οκτωβρίου.

Εκ του  Διοικητικού  Συμβουλίου

error: Content is protected !!