Βάστα γερά Γιώργο Βάστα γερά Γιώργο
του Λουκά Αναγνωστόπουλου Καλημέρα κυρίες και κύριοι. Το πόσο υποκριτική κοινωνία είμαστε, δεν περίμενα σήμερα να το ανακαλύψω. Υπήρξε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού,... Βάστα γερά Γιώργο

του Λουκά Αναγνωστόπουλου

Καλημέρα κυρίες και κύριοι.

Το πόσο υποκριτική κοινωνία είμαστε, δεν περίμενα σήμερα να το ανακαλύψω. Υπήρξε ένας πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που γνώρισε τη φήμη, τα χρήματα και την καλή ζωή. Το όνομα αυτού Γιώργος Ανατολάκης.

Στη συνέχεια πέρασε και ως βουλευτής του ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη. Φαίνεται πως τα είχε όλα. Κακές επιλογές τον ανάγκασαν να ψάξει να βγάλει τίμια το μεροκάματο του ως κούριερ.

Προσέξτε. Δεν έκλεψε, δεν βγήκε σε πάνελς να κλαφτεί, δεν πήγε σε reality shows να βγάλει γρήγορα λεφτά και μετά να αρχίζει τουρ σε κάθε ανθυπομαγαζί της επαρχίας για αρπαχτές. Πήρε το μηχανάκι και κάθε μέρα στη Θηβών βγάζει δύσκολα και τίμια το ψωμί του ως κούριερ όπως χιλιάδες συμπολίτες μας.

Στον Ελληναρά όμως δεν είναι ανεκτή η τίμια στάση. Άρχισαν να τον λοιδορούν χρήστες πίσω από ανωνυμία και να βγαίνει χαιρεκακία. Ξέρετε αυτός ο κομπλεξισμός όταν ένας “διάσημος” βρίσκεται στην κάτω πλευρά της ρόδας. Αν πήγαινε σε κανένα survivor, θα τον υποδέχονταν με καπνογόνα.

Τώρα εξυπνάδες σε έναν άνθρωπο που δέχτηκε τις προσωπικές του ήττες και παλεύει να σταθεί στα πόδια του.

Τον ποδοσφαιριστή και πολιτικό Ανατολάκη δεν τον γούσταρα. Στον άνθρωπο Ανατολάκη και στον αγώνα του βγάζω το καπέλο. Ξέρω πως θα παλέψει σκληρά, όπως έκανε και στο γήπεδο. Ένας από τους πρώτους κανόνες του δρόμου είναι πως τον πεσμένο δεν τον κλωτσάς. Αλλά πλέον γράφουν στο διαδίκτυο άνθρωποι που δεν ξέρουν να περάσουν απέναντι ούτε με φανάρι. Βάστα γερά Γιώργο.

error: Content is protected !!