Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Οπωσδήποτε και δεν θα μιλήσω για την επανεκκίνηση της Ελλάδας, την οποία μας υποσχέθηκε ο κύριος πρωθυπουργός μας, καθότι δεν... Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Οπωσδήποτε και δεν θα μιλήσω για την επανεκκίνηση της Ελλάδας, την οποία μας υποσχέθηκε ο κύριος πρωθυπουργός μας, καθότι δεν έχω λόγο, καθώς άλλοι έχουν τα οράματα και θα προβούν στην υλοποίησή τους, -αν δεν έχουν προβεί κιόλας.

Εγώ, θέλω με δύο και απλά λόγια, να μιλήσω για την επανεκκίνηση των τηλεοπτικών χειμερινών προγραμμάτων των καναλιών της ελληνικής τηλεόρασης, τα οποία ξεκίνησαν από το καλοκαίρι! Μυθεύεται, -για να το πούμε κομψά και ευγενικά- πως όλα τα τηλεοπτικά προγράμματα στην ελληνική τηλεόραση υφίστανται κάθετη πτώση, ξεκινώντας από τα Δελτία Ειδήσεων, των οποίων η ακροαματικότητα έχει κατρακυλήσει, μέχρι και κάθε ψυχαγωγική εκπομπή, οιανδήποτε ώρα τής ημέρας και της νύχτας.

Τις πταίει; Τα κανάλια, διαμορφώνουν προγράμματα, τα οποία πιστεύουν ότι θα τους αποφέρουν διαφημίσεις ένεκα ακροαματικότητας και πιστεύοντας πως το αισθητήριο και η αισθητική του τηλεοπτικού κοινού είναι χαμηλού επιπέδου σερβίρουν, και αυτά, ανάλογα προϊόντα. Το δε υπέρμετρο των διαφημιστικών «σποτς», τα οποία αποσυντονίζουν κάθε εκπομπή, και κατ’ επανάληψη μάλιστα, κάνουν το φιλοθεάμον κοινό να δυσανασχετεί.

Σε «γκάλοπς», τα οποία καθημερινώς διενεργούνται, φαίνεται καθαρά η απαξίωση του κοινού έναντι αυτών των προγραμμάτων, τα οποία με την σειρά τους, απαξιώνουν κατά πολύ, την νοημοσύνη του κοινού. Ανάλατα ή ξαναζεσταμένα, τα προγράμματα αυτά, καθώς και δελτία ειδήσεων, τα οποία έχουν πάψει να προσελκύουν κοινό, προδικάζουν για ακόμη χαμηλότερη ακροαματικότητα.

error: Content is protected !!