ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ; ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν, αμέσως μετά, ή με την ευκαιρία του συμφώνου συμμαχίας ΗΠΑ΄, Αυστραλίας, Μεγάλης Βρετανίας, πως οι... ΤΥΜΠΑΝΑ ΠΟΛΕΜΟΥ;

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τα διεθνή πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν, αμέσως μετά, ή με την ευκαιρία του συμφώνου συμμαχίας ΗΠΑ΄, Αυστραλίας, Μεγάλης Βρετανίας, πως οι Μεγάλες Δυνάμεις τής Γης κινητοποιούνται στρατιωτικά, οργανώνοντας μεγάλα εκπαιδευτικά γυμνάσια, ώστε να διατηρούνται ετοιμοπόλεμες, για ό,τι ενδεχόμενο ήθελε συμβεί.

Παράλληλα, πολεμικά πλοία των εμπλεκομένων κρατών, περιπλέουν τους Ωκεανούς, και αναφέρεται πως η Κίνα έστειλε δικά της πολεμικά, από τα πλέον ικανώς μάχιμα, κοντά στις ακτές της Αμερικής, και αυτή για παν ενδεχόμενον. Ακόμη και η Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία έμεινε εκτός νυμφώνος και πικροκλαίει για την συμπεριφορά απαξίωσής της από τους «πάντα», όπως δήλωσε ο κύριος Μπάϊντεν, συμμάχους της, λαμβάνει τα μέτρα της καταλλήλως τόσο για να προασπιστεί το δικαίωμά της να ενημερώνεται, όσο και για ό,τι κακό ήθελε συμβεί.

Παράλληλα, δημοσιεύθηκε σε εφημερίδες η είδηση σύσφιξης σχέσεων και θέματος συνεργασίας μεταξύ Πούτιν και Καρόλου, ενώ και οι εστίες πολέμου, ή προφανούς έκρηξης πολέμων, ευρύτερα της Γης, συνεχίζουν και ανησυχούν.

Ως εκ τούτων, υπάρχει διάχυτη η αίσθηση ανασφάλειας στον πλανήτη, για κάθε προοπτική έκρηξης γεγονότων, τα οποία θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε κάποιον μεγάλο μεταξύ των Μεγάλων, ή και γενικότερα, πόλεμο.

error: Content is protected !!