«Βασιλιάς Οττο»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας για τον Ρεχάγκελ «Βασιλιάς Οττο»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας για τον Ρεχάγκελ
Ηδη η ταινία έχει προβληθεί στην Αυστραλία, σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ Το καλοκαίρι του 2004 η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη κατακτώντας το Ευρωπαϊκό με... «Βασιλιάς Οττο»: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της ταινίας για τον Ρεχάγκελ

Ηδη η ταινία έχει προβληθεί στην Αυστραλία, σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ

Το καλοκαίρι του 2004 η Ελλάδα μάγεψε την Ευρώπη κατακτώντας το Ευρωπαϊκό με προπονητή της Εθνικής τον Οττο Ρεχάγκελ.

Οι θεατές ανά τον κόσμο παρακολούθησαν τα αουτσάιντερ του θεσμού, μία ομάδα, η οποία χωρίς να έχει καμία απολύτως νίκη σε σημαντική διοργάνωση, να κατατροπώνει τους γίγαντες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου με μαέστρο της, εναν Γερμανό, τον Οττο Ρεχάγκελ.

Μεχρι που ήρθε στην Ελλάδα, δεν είχε ξαναδουλέψει σε Εθνική, οι πρωτες μέρες ήταν δυσκολες, δεν ήξερε τη γλώσσα, προπονούσε με μεταφραστή, είχε άλλη νοοτροπία.

image001.png

Αυτό το καλοκαίρι η tanweer παρουσιάζει μία ταινία αφιέρωμα στον Οττο Ρεχάγκελ και την πορεία του με την Εθνική μας στην Ευρώπη. Ενα Γερμανός που εξελίχθηκε πιο ελληνας από τους έλληνες. Δείτε τον Οτο Ρεχάγκελ να τραγουδά τον Εθνικό μας Υμνο.

Έχοντας σημειώσει τεράστιες επιτυχίες για την χώρα του, πήρε την παράτολμη απόφαση να εγκαταλείψει τη Γερμανία και να έρθει στην Ελλάδα να προπονήσει τα αουτσάιντερ.

Τον Ιούλιο του 2004, ο Όττο Ρεχάγκελ και οι ηρωικοί παίκτες της Εθνικής ποδοσφαίρου έγραψαν χρυσή ιστορία στο Euro συγκινώντας όλους τους Έλληνες. Ο «Βασιλιας Οττο», έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους από την tanweer.

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας

«Ο Ότο Ρεχάγκελ (σήμερα 83 ετών) είναι μοναδικός. Είναι ευπαρουσίαστος και πολύ άμεσος και επίσης πολύ συναισθηματικός. Αντιμετώπισε τους Έλληνες παίκτες με σεβασμό. Ο Τοπαλίδης είναι ο ξεκάθαρος ήρωας της ιστορίας. Ήταν Έλληνας που μεγάλωσε και έπαιζε στη Γερμανία και ενήργησε ως διερμηνέας της γλώσσας και του πολιτισμού. Ήταν ένα φίλτρο που κατάλαβε τον Ρεχάγκελ και παρουσίασε αυτό που έλεγε στους παίκτες με τρόπους που μπορούσαν να καταλάβουν» αναφέρει ο Ελληνοαμερικανός σκηνοθέτης Κρις Αντρέ Μαρκς.

Ηδη η ταινία έχει προβληθεί στην Αυστραλία, σε Μελβούρνη και Σίδνεϊ.

ethnos.gr

error: Content is protected !!