Εξηντάχρονη έφυγε από εμβολιαστικό κέντρο με τη βελόνα στο μπράτσο! Εξηντάχρονη έφυγε από εμβολιαστικό κέντρο με τη βελόνα στο μπράτσο!
Τελειωμό δεν έχουν οι ιδιαιτερότητες που αναδεικνύονται με τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς. Σήμερα μια 60χρονη γυναίκα πήγε να εμβολιαστεί στη Μεταμόρφωση και ξαφνικά είπε στη... Εξηντάχρονη έφυγε από εμβολιαστικό κέντρο με τη βελόνα στο μπράτσο!

Τελειωμό δεν έχουν οι ιδιαιτερότητες που αναδεικνύονται με τον κορονοϊό και τους εμβολιασμούς. Σήμερα μια 60χρονη γυναίκα πήγε να εμβολιαστεί στη Μεταμόρφωση και ξαφνικά είπε στη νοσηλεύτρια να μην τραβήξει έξω τη βελόνα, να την αφήσει στη θέση της και να να της χορηγήσει με την ίδια ένεση ένα ομοιοπαθητικό σκεύασμα.

Η νοσηλεύτρια τα έχασε, όπως και η εφημερεύουσα γιατρός. Της είπαν ότι αυτό είναι αδύνατον να γίνει και εκείνη επέμεινε υποστηρίζοντας ότι και η ίδια είναι γιατρός “και ξέρει”. Όταν νοσοκόμα και εφημερεύουσα της ξεκαθάρισαν ότι αποκλείεται να της συγχορηγήσουν οιοδήποτε φάρμακο, ομοιοπαθητικό ή άλλο, η γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη βελόνα στο μπράτσο και χώθηκε στο αμάξι του συζύγου της  που έβαλε αμέσως μπροστά. Η… νίντζα νοσηλεύτρια πρόλαβε και άρπαξε τη σύριγγα από το μπράτσο, αλλά η βελόνα έμεινε στο χέρι της γυναίκας.

Το απόγευμα σύμφωνα μα πληροφορίες το ιδιόρρυθμο ζεύγος ξαναγύρισε στο εμβολιαστικό κέντρο για να… επιστρέψει τη βελόνα. Δεν ξέρουμε αν θα δοθεί συνέχεια στο θέμα, καθώς την ώρα που η νοσηλεύτρια άρπαζε τη σύριγγα από το παράθυρο του συνοδηγού, ο σύζυγος και οδηγός ξεκινούσε, οπότε την χτύπησε λίγο η πόρτα στο πρόσωπο. Έχουν ληφθεί καταθέσεις από το οικείο αστυνομικό τμήμα.

SLpress.gr 

error: Content is protected !!