ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021» ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021»
Με συμμετοχή 110 αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας από δέκα κωπηλατικά σωματεία θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 οι Διασυλλογικοί Αγώνες του Ν.Α.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ... ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021»

Με συμμετοχή 110 αθλητών και αθλητριών κωπηλασίας από δέκα κωπηλατικά σωματεία θα διεξαχθούν αύριο Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021 οι Διασυλλογικοί Αγώνες του Ν.Α.Ο.ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ «ΣΑΛΑΜΙΝΙΑ 2021».

Οι προετοιμασίες για μια επιτυχημένη διοργάνωση, εχουν ολοκληρωθεί με την συμβολή αθλητών, γονέων και των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου και φυσικά με την σημαντική υποστήριξη του Δήμου Σαλαμίνας, του ΑΚΟΙΠΟΠ και του χορηγού CYCLADES Marine IKE.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στον Κόλπο Σαλαμίνας με τερματισμό στις εγκαταστάσεις του Ομίλου, τηρουμένων όλων των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας, για την εξασφάλιση της μέγιστης δυνατής ασφάλειας των συμμετεχόντων.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 08:30πμ και θα ολοκληρωθούν στις 10:40 περίπου.

Οι απονομές των επάθλων στους νικητές θα γίνουν στις 11:30 στον ίδιο χώρο παρουσία των τοπικών Αρχών.

Ο Ν.Α.Ο.Σ. εύχεται καλή επιτυχία σε όλους τους κωπηλάτες και κωπηλάτριες που τιμούν με την συμμετοχή τους την αγώνα μας που εντάσσεται στις επίσημες εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου για την ΝΑΥΜΑΧΙΑ της Σαλαμίνας.

Σας επισυνάπτουμε το πρόγραμμα των αυριανών αγώνων.

error: Content is protected !!