ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης και σοβαρής εφημερίδας «Καθημερινή», η οποία φιλοξενεί τις απόψεις του Υπουργού Επικράτειας, κυρίου Άκη Σκέρτσου,... ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σύμφωνα με δημοσίευμα της έγκριτης και σοβαρής εφημερίδας «Καθημερινή», η οποία φιλοξενεί τις απόψεις του Υπουργού Επικράτειας, κυρίου Άκη Σκέρτσου, θα πρέπει επιτέλους να πάρουμε μία ανάσα και να ηρεμήσουμε για λίγο.

Αναφέρει λοιπόν ο κύριος υπουργός πως στην χώρα μας, έχουν ήδη εμβολιασθεί επτάμισι εκατομμύρια Έλληνες, ενώ ένα εκατομμύριο διακόσια παιδιά κάτω των δώδεκα ετών δεν χρειάζεται να εμβολιασθούν, οπότε μένουν περίπου ενάμισι με δύο εκατομμύρια του πληθυσμού, οι οποίοι δεν έχουν εμβολιασθεί ακόμη.

Βασικά, μία τέτοια ανακοίνωση, θα πρέπει να μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία, γιατί αν δεν φτάσαμε ακόμη, σύντομα θα φτάσουμε στο επιθυμητό ποσοστό και ευοίωνο αποτέλεσμα. Με δε, την επαναληπτική δόση θα θωρακιστούμε ακόμη περισσότερο και ευκταίον είναι να αφήσουμε πίσω μας αυτόν τον εφιάλτη υγείας, ο οποίος μας καταδυναστεύει και αποδεκατίζει εδώ και σχεδόν δύο χρόνια.

Από την άλλη, βλέπω σε περίοπτη θέση άλλης εφημερίδας, και σε πρωτοσέλιδο μάλιστα τίτλο, πως έρχονται και στην Ελλάδα τα μονοκλονικά σκευάσματα, το οποία θεραπεύουν από τον κορωνοϊό, αλλά η χρήση τους θα είναι κομμάτι αλμυρούτσικη, ήτοι δύο χιλιάδες ευρώ για κάθε θεραπεία. Κουμπαρά λοιπόν και οικονομίες στην άκρη, να ξορκίσουμε και αυτό το κακό.

error: Content is protected !!