Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αίαντα Σαλαμίνας Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αίαντα Σαλαμίνας
Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αίαντα Σαλαμίνας, με την σημερινή σειρά Φιλικών αγώνων με την ομάδα του ΄΄Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ΄΄. Από το καλοκαίρι... Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αίαντα Σαλαμίνας

Νέο ξεκίνημα για την Ακαδημία του Αίαντα Σαλαμίνας, με την σημερινή σειρά Φιλικών αγώνων με την ομάδα του ΄΄Α.Σ. ΠΟΝΤΙΩΝ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ΄΄.

Από το καλοκαίρι είχαν ξεκινήσει οι προσπάθειες να χτιστεί από την αρχή ένα νέο οικοδόμημα, αυτό της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αίαντα, κάτι που όλοι μας θέλαμε να δούμε εδώ και αρκετό καιρό, αφού οι περσινές προσπάθειες των Υπευθύνων μας, διεκόπησαν λόγω της Πανδημίας. Ξεκινήσαμε με πολύ όρεξη για δουλειά, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου από κοντά αρωγός σε όλες τις προσπάθειες των Υπευθύνων της Ακαδημίας κ. Περικλή Αλαϊσκα και Γιώργου Παπαϊσιδώρου.

Ο κ. Δημήτρης Καλύκας καταξιωμένος Προπονητής της Ανδρικής Ομάδας μας, ΄΄μπήκε μπροστά σε αυτήν την προσπάθεια, και με την πλούσια εμπειρία του κατευθύνει με τις γνώσεις του το Προπονητικό team της Ακαδημίας.

Ο έμπειρος Τεχνικός Διευθυντής κ. Παναγιώτης Κουτσούκος, είναι Υπεύθυνος για την Εκπαίδευση όλων των Αναπτυξιακών Ηλικιών της Ακαδημίας, και μετά από επιτυχημένη προπονητική πορεία στα Γήπεδα του Πειραιά, επέστρεψε στην Ακαδημία μας, μετά από τον Χειμώνα του 2004 που ήταν Προπονητής μας. Το Προπονητικό team της Ακαδημίας στελεχώνουν και οι έμπειροι προπονητές κ. Μάρκος Καούνης & κ. Δημήτρης Χουλιάρας με πολύ όρεξη για δουλειά.

Όλοι μαζί μια γροθιά συνεχίζουμε για την ΑΝΑΓΓΕΝΗΣΗ της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αίαντα Σαλαμίνας! Επιβάλλεται !!!!

error: Content is protected !!