Futsal Σαλαμίνας: Οι νησιώτες ήταν πιο έτοιμοι Futsal Σαλαμίνας: Οι νησιώτες ήταν πιο έτοιμοι
Έκανε το μπαμ στο Πέραμα η Σαλαμίνα Η Σαλαμίνα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στο γήπεδο και με το καλημέρα στη νέα αγωνιστική... Futsal Σαλαμίνας: Οι νησιώτες ήταν πιο έτοιμοι

Έκανε το μπαμ στο Πέραμα η Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα θα πουλήσει ακριβά το τομάρι της στο γήπεδο και με το καλημέρα στη νέα αγωνιστική περίοδο έδειξε το μέταλλό της. Η ομάδα του Χαράλαμπου Συντζανάκη πέρασε νικηφόρα από το Πέραμα, επικρατώντας με 5-4 του Νέου Ικόνιου, το οποίο δεν είχε τους Μπάμπαλη, Λιώση, Π. και Γ. Χονδρουδάκη και Πασσαλή.

Οι νησιώτες ήταν πιο έτοιμοι και έφτασαν δίκαια στο τρίποντο απέναντι στην περσινή έκπληξη της Stoiximan Futsal Super League, που είχε μεν απουσίες, αλλά δεν έπιασε καλά επίπεδα απόδοσης. Να τονιστεί πως το κλειστό του Περάματος είχε αρκετό κόσμο.

Ο Φιλίππου άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, με τον Κατεβτσιάν να ισοφαρίζει για το Ικόνιο. Ακολούθως, ήταν η σειρά του Ελευσινιώτη να βρει δις τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα και μετέπειτα ήταν η σειρά του Φιλίππου να γράψει το 4-1 για την ομάδα του. Ο Κουρκούτης μείωσε, αλλά ο Σταφσουλάι έφερε ξανά την διαφορά στα τρία γκολ.

Όλα πλέον είχαν κριθεί, με τον Κοντογεώργη να σημειώνει δυο γκολ στο τελευταίο μισό λεπτό του αγώνα και να περιορίζει την έκταση της ήττας για το Νέο Ικόνιο. Η Σαλαμίνα πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό και αναμφίβολα ο κύριος Συντζανάκης έμεινε πολύ ικανοποιημένος, βλέποντας τους παίκτες του να βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο όλα εκείνα που είχε σχεδιάσει.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!