Η ψυχή, το πάθος και η θέληση τους, ξεπερνά κάθε αντίπαλο, παίκτη ή διαιτητή Η ψυχή, το πάθος και η θέληση τους, ξεπερνά κάθε αντίπαλο, παίκτη ή διαιτητή
Δεν θέλουν να χάσουν και δεν θα χάσουν με τίποτα. Η ψυχή το πάθος και η θέληση τους ξεπερνά κάθε αντίπαλο παικτη ή διαιτητή.... Η ψυχή, το πάθος και η θέληση τους, ξεπερνά κάθε αντίπαλο, παίκτη ή διαιτητή

Δεν θέλουν να χάσουν και δεν θα χάσουν με τίποτα. Η ψυχή το πάθος και η θέληση τους ξεπερνά κάθε αντίπαλο παικτη ή διαιτητή.

Σε μια τρομερή βδομάδα για την ομάδα μας, στο τρίτο παιχνίδι εντός 7 ημερών, με πολύ προσήλωση έναντι σε μια ομάδα που έρχεται από ρεπό στην πρώτη αγωνιστική και έχοντας αποκλειστεί στο κύπελλο 2 εβδομάδες πρίν, η ομάδα μας έκανε την ολική επαναφορά από το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου σε 2-2 στο τέλος του παιχνιδιού με τον αρχηγό Μάνης ΣγούρδΑς να ισοφαρίζει, και με τον Γιώργο Πέτσι να έχει κάνει τη μείωση του σκορ σε 2-1 νωρίτερα .

Τα λιονταρια μας, έδειξαν προσήλωση στο πλάνο του Β’ ημιχρόνου που έθεσε ο κοουτσ, αλλάζοντας έως και 3 σχηματισμούς, με τους παίκτες που είχαμε στη διάθεσή μας σήμερα.
Δε θα αναφερθούμε καν στη διαιτησία ούτε για τα 2 πέναλτι ούτε και στην κόκκινη που έπρεπε να πάρει ο αντίπαλος ( σε τακλιν στον Ζώτο Κίδη στη σέντρα ενώ βγαίναμε σε αντεπίθεση, τακλιν που ο διαιτητής συνεστησε να μείνει εξω ο παίκτης μας λόγω ότι πήγε να του σπάσει το πόδι). Την επόμενη εβδομάδα με τον Παντζιτζιφιακο στην έδρα μας , αναμένουμε τη συνέχεια για το πρωτάθλημα για την ομάδα μας.
Πάμε δυνατά ομάδα

error: Content is protected !!