Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας
ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΛΛΑΔΑΚΟΙΝΩΝΙΑΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ 13 Οκτωβρίου 2021 fonisalaminas
Συμμετοχή στο φεστιβάλ γαστρονομίας με θέμα ” Θάλασσα” από το εστιατόριο Μαϊστράλι στο Μπλε Λιμάνι, ο Αλέξανδρος έφτιαξε φωλιές ζυμαρικών με γέμιση θαλασσινών και τυρί ροκφόρ. Από την Ηλιακτή ο Μπάμπης έφτιαξε καλαμάρια γεμιστά με ρύζι εμπλουτισμένο με λαχανικά και μυρωδικά. Υπήρχαν κι άλλες συμμετοχές από το εστιατόριο Κοντορόκος, το ουζερί Κάκιας, τον Νίκο Μεταλίκη …..αλλά η βροχή μας τα χάλασε!!!!