Η μεγάλη επιστροφή των Tears For Fears Η μεγάλη επιστροφή των Tears For Fears
Το θρυλικό group των Tears For Fears ανακοινώνει το πρώτο τους άλμπουμ ύστερα από 17 χρόνια, με τίτλο “The Tipping Point”. Κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2022 και... Η μεγάλη επιστροφή των Tears For Fears

Το θρυλικό group των Tears For Fears ανακοινώνει το πρώτο τους άλμπουμ ύστερα από 17 χρόνια, με τίτλο “The Tipping Point”. Κυκλοφορεί στις 25 Φεβρουαρίου του 2022 και το πρώτο single & video είναι το ομότιτλο με το άλμπουμ “The Tipping Point”.

Οι Tears For Fears που έχουν πουλήσει 30.000.000 άλμπουμ παγκοσμίως, επιστρέφουν ύστερα από 2 δεκαετίες σχεδόν και κυκλοφορούν το πρώτο τους single από το αναμενόμενο τους album “The Tipping Point”. Το single “The Tipping Point” έχει γραφτεί από τον Orzabal και τον κιθαρίστα και παραγωγό Charlton Pettus. Το τραγούδι μιλά για την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου από την οποιαδήποτε ασθένεια που μπορεί να αντιμετωπίζει.

Το music video είναι σε σκηνοθεσία του Matt Mahurin (Joni Mitchell, U2, Metallica). Κυκλοφορεί από την Minos EMI, a Universal Music Company.

webmusic.gr

error: Content is protected !!