Νέο τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης Νέο τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Διευρύνεται η συνεργασία της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο γνωστός εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και μέσων μαζικής ενημέρωσης υπογράφει τους στίχους... Νέο τραγούδι για τη Νατάσα Θεοδωρίδου έγραψε ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Διευρύνεται η συνεργασία της γνωστής τραγουδίστριας Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο γνωστός εφοπλιστής, ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και μέσων μαζικής ενημέρωσης υπογράφει τους στίχους του «Υπάρχω για σένα». Πρόκειται για τον δεύτερο τραγούδι μετά την Έξαψη που αποτέλεσε και τραγούδι τίτλων της ομόνυμης τηλεοπτικής σειράς που μεταδίδει το Mega.

Το νέο τραγούδι θα κυκλοφορήσει από την Heaven Music, τη μουσική βάζει πάλι ο Πέτρος Ιακωβίδης, όπως είχε κάνει και στο πρώτο τραγούδι.

Την αποκάλυψη για τη νέα συνεργασία έκανε και πάλι η Νατάσα Θεοδωρίδου, μέσω από το επίσημο προφίλ της στα social media. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια ανέβασε ένα βίντεο teaser, κάνοντας tag τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού.

Με πληροφορίες από instagram – hellasjournal.com

error: Content is protected !!