Νίκη εκτός έδρας για τον Τελαμώνα (βόλει) Νίκη εκτός έδρας για τον Τελαμώνα (βόλει)
Την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κ-Κ18 Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., συνεχίζει η ομάδα του Τελαμώνα. Μετά τη σπουδαία νίκη επί του... Νίκη εκτός έδρας για τον Τελαμώνα (βόλει)

Την πολύ καλή της πορεία στο πρωτάθλημα Κορασίδων Κ-Κ18 Α’ Κατηγορίας της Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Α., συνεχίζει η ομάδα του Τελαμώνα.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας με 3-2 σετ την αξιόμαχη ομάδα του Εθνικού Πειραιά, παρά τις αντιξοότητες που είχε να αντιμετωπίσει. Έπαιξε σε ένα πολύ μικρό γήπεδο, το οποίο δεν άφησε και τις δυο ομάδες να δείξουν τι δυνατότητες τους.

Επίσης στον αγώνα της Πέμπτης του γυναικείου τμήματος τραυματίστηκαν στον δεξί ώμο η κεντρική και αρχηγός της ομάδας Δέσποινα Φράγκου και η ακραία Γιάννα Λογοθέτη, η οποία επαθε εξάρθρωση ώμου και έπαιξε κυριολεκτικά με ένα χέρι.

Οι αθλήτριες μας έχοντας υψηλό το αίσθημα της ευθύνης, της επιμονής και της μαχητικότητας και με τη συμπαράσταση της προπονήτριας, των συναθλητριών και των οικογενειών τους “ξεχασαν” για 2 ώρες και……. τούς τραυματισμούς τους και τα έδωσαν όλα βοηθώντας την ομάδα τους να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι δύο από τις νεότερες αθλήτριες μας, η Στεύη Πούτου και η Ναντίτα Κουμάρ είχαν συμμετοχή στο παιχνίδι και κατάφεραν να πάρουν τους νικητήριους πόντους στο 1ο και 3ο σετ αντίστοιχα.

Συγχαρητήρια κορίτσια,
Συγχαρητήρια Κατερίνα Ναννου.

Καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα σας.

ΕΘΝΙΚΟ ΟΦΠΦ-ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ 2-3
(11-25,25-23,10-25,25-22,8-15)
ΑΟΣ ΤΕΛΑΜΩΝ (Κατερίνα Νάννου)
ΠΑΣΑ: Έλενα Λιτσάκη (11)
ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ: Άννα Ζήση (18)
ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ: Αγγελική Μελλέ (5)-Δέσποινα Φράγκου (7) ΑΡΧΗΓΟΣ
ΑΚΡΑΙΕΣ: Γιάννα Λογοθέτη (12) – Ειρήνη Χατζηχρήστου (4)
ΛΙΜΠΕΡΟ: Αντωνία Τσαρπαλή (16)
+++++
Στεύη Πούτου (13) – Ναντίτα Κουμάρ (20)
Καλομοίρα Παπαμιχαήλ (10)

error: Content is protected !!