Μια ανάσα πριν το μετάλλιο ο Α.Γ. Σείριος Μια ανάσα πριν το μετάλλιο ο Α.Γ. Σείριος
Μια ανάσα πριν το μετάλλιο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων της Αττικής στην Ηλιούπολη, στη πιο δύσκολη αγωνιστικά περιφέρεια της Ελλάδας με πάνω... Μια ανάσα πριν το μετάλλιο ο Α.Γ. Σείριος

Μια ανάσα πριν το μετάλλιο στο Περιφερειακό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Κορασίδων της Αττικής στην Ηλιούπολη, στη πιο δύσκολη αγωνιστικά περιφέρεια της Ελλάδας με πάνω από 120 αθλήτριες υψηλού επιπέδου.

Οι αθλήτριες του ΑΓΣ Α.Γ.Σ Σείριος Σαλαμίνας κατέλαβαν τη τέταρτη θέση στο ανσάμπλ ( Λυκοπούλου, Ουζούνη, Βλάχου, Γκλίστη, Κωνσταντάρα)!

Αξιόλογες ήταν και οι προσπάθειες στον ατομικό τους αγώνα με την Αθηνά Ουζούνη να καταλαμβάνει την 8 θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα και τη 14 η στη μπάλα Κορασίδων 2010.

Η Λυκοπούλου Νεκταρία τη 13 θέση στη μπάλα Κορασίδων 2009.Η Βλάχου Αριστέα την 11η θέση στο ελεύθερο πρόγραμμα, η Ευφροσύνη Κωνσταντάρα τη 14 η θέση στο στεφάνι και η Μαρία Γκλίστη τη 15η θέση στο στεφάνι, αντίστοιχα κορασίδων 2009.

Ύστερα από σχεδόν δύο χρόνια αγωνιστικής απουσίας λόγω της πανδημίας, η αγωνιστική ρυθμική του ΑΓΣ Σείριος Σαλαμίνας ολοκλήρωσε με επιτυχία την συμμετοχή της και στον Περιφερειακό πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής κατηγορίας Παγκορασίδων!

Ο αγώνας διεξήχθη στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Τ. Καμπούρης», στις 22-23-24 Οκτωβρίου 2021.

Οι μικρές παγκορασίδες μας Κλεοπάτρα Τσιλιβίγκου και Ευαγγελία Μπάρμπα συμμετείχαν και πάνω απ’ ΄όλα αγωνίστηκαν και απόλαυσαν τον αγώνα τους με τις κορυφαίες 140 αθλήτριες τις Αττικής.

Η προπονήτρια κ Ρένα Μπούτση και το ΔΣ του συλλόγου δηλώνουν απόλυτα ικανοποιημένοι από την εμφάνιση των αθλητριών αν αναλογιστεί κανείς το μικρό διάστημα προετοιμασίας της ομάδας και την έλλειψη αγωνιστικής δραστηριότητας για περίπου 2 χρόνια.

error: Content is protected !!