8.000 ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ 8.000 ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σπεύδουν οι ανεμβολίαστοι στη χώρα μας να εμβολιαστούν, καθώς μάλιστα τα κρούσματα εξ’ αιτίας του θανατερού ιού αυξάνονται σε όλο... 8.000 ΠΡΟΑΣΠΙΣΤΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σπεύδουν οι ανεμβολίαστοι στη χώρα μας να εμβολιαστούν, καθώς μάλιστα τα κρούσματα εξ’ αιτίας του θανατερού ιού αυξάνονται σε όλο τον κόσμο και ο ο διευθυντής στη Β’ ΜΕΘ στο Νοσοκομείο «Παπανικολάου» Νίκος Καπραβέλος προειδοποιεί πως οι αρνητές θα πρέπει να κλειστούν στα σπίτια τους για να μην γενικευθεί το θανατικό, και την στιγμή μάλιστα που δεν εισακούγεται ώστε να εμβολιασθεί αναγκαστικά όλος ο ελληνικός πληθυσμός.

Ως εκ των πραγμάτων λοιπόν, το ελληνικό κράτος αναγκάζεται να θέσει σε θέση μάχης και προάσπισης της υγείας μας, οκτώ χιλιάδες αστυνομικούς, οι οποίοι αφήνοντας κατά μέρος κάθε άλλη υποχρέωσή τους, θα επιτηρούν με αυστηρότητα την τήρηση των μέτρων και θα ελέγχουν εμβολιασμένους και μη, οι δε τελευταίοι δεν θα γίνονται δεκτοί παντού, πλην φαρμακείων, σούπερ-μάρκετς και εκκλησιών, όπου μάλιστα βάζει και ο Θεός το χέρι Του και έτσι φαίνεται ο ιός να φοβάται την μετάδοση.

Συνεπικουρούντων μάλιστα και ορισμένων Μητροπολιτών όπως του της Μυτιλήνης, και κάθε ιερέας ο οποίος δεν θα εμβολιασθεί εντός των επομένων ημερών, αν όχι στο πυρ το εξώτερον, θα τεθεί εκτός εκκλησίας. Με γεμάτες τις ΜΕΘ, με κάποιες χιλιάδες υγειονομικούς σε διαθεσιμότητα, με γεωμετρική πρόοδο της αύξησης των κρουσμάτων και των νεκρών ένεκα κορωνοϊού, η Κυβέρνηση κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για καταστολή του κακού και μας καλεί να συμπράξουμε.

Γιατί δεν την ακούμε;

error: Content is protected !!