Προβλήματα στα Windows 11 με εφαρμογές που δε λειτουργούν Προβλήματα στα Windows 11 με εφαρμογές που δε λειτουργούν
Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες Windows 11 πως μερικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος πιθανόν να μη λειτουργούν. Ο λόγος είναι ένα πιστοποιητικό, το οποίο το οποίο... Προβλήματα στα Windows 11 με εφαρμογές που δε λειτουργούν

Η Microsoft προειδοποιεί τους χρήστες Windows 11 πως μερικά χαρακτηριστικά του λειτουργικού συστήματος πιθανόν να μη λειτουργούν. Ο λόγος είναι ένα πιστοποιητικό, το οποίο το οποίο έληξε στις 31 Οκτωβρίου και από την 1 Νοεμβρίου ορισμένοι χρήστες δεν μπορούν να ανοίξουν εφαρμογές όπως το Snipping Tool, το touch keyboard, το emoji panel και άλλες. 

Το patch ΚΒ4006746 υπόσχεται πως θα διορθώσει αρκετά από τα νέα προβλήματα, βρίσκεται όμως σε preview κάτι που σημαίνει πως πρέπει να το εγκατστήσετε χειροκίνητα. Δε διορθώνει όμως το Snipping Tool για το οποίο η Microsoft προτείνει:

Αντί για το Snipping Tool χρησιμοποιήστε το πλήκτρο Print Screen στο πληκτρολόγιό σας και επικολλήστε το screenshot στο έγγραφό σας. Μπορείτε επίσης να το επικολλήσετε στο Paint για να επιλέξετε και να αντιγράψετε μόνο το κομμάτι που θέλετε.

Δεν είναι ξεκάθαρο πόσοι Windows 11 χρήστες έχουν επηρεαστεί από το ληγμένο πιστοποιητικό, αλλά μπορείτε να ελέγξετε αν είναι διαθέσιμο το patch χειροκίνητα από το Windows Update τμήμα των Windows 11.

unboxholics.com

error: Content is protected !!