Το ξενοδοχείο φάντασμα όπου μπορείς να κάνεις ακόμα… κράτηση! Το ξενοδοχείο φάντασμα όπου μπορείς να κάνεις ακόμα… κράτηση!
Το ξενοδοχείο φάντασμα όπου μπορείς να κάνεις ακόμα… κράτηση: Grand Chalet, o εγκαταλελειμμένος θρύλος της Κηφισιάς. Ένα ξενοδοχείο που κάποτε έσφυζε από ζωή. Σε... Το ξενοδοχείο φάντασμα όπου μπορείς να κάνεις ακόμα… κράτηση!

Το ξενοδοχείο φάντασμα όπου μπορείς να κάνεις ακόμα… κράτηση: Grand Chalet, o εγκαταλελειμμένος θρύλος της Κηφισιάς.

File Photo Λήψη μέσα από πάλαι ποτέ καμάρι της Κηφησιάς ξενοδοχείο Grand Chalet Screenshot via YouTube video Up Stories

Ένα ξενοδοχείο που κάποτε έσφυζε από ζωή. Σε αυτό είχαν φιλοξενηθεί μεγάλες προσωπικότητες και υψηλοί καλεσμένοι της έτσι κι αλλιώς υψηλής κοινωνίας της ευρύτερης περιοχής της Κηφισιάς, Κεφαλαρίου και Εκάλης.

Γενικά η ευρύτερη περιοχή της Κηφισιάς ακόμα και σήμερα φιλοξενεί μερικά από τα πιο διάσημα και ιστορικά ξενοδοχεία της Αττικής γνωστά για την εξαιρετική τους αρχιτεκτονική και παροιμιώδη πολυτέλεια τους.

Το ξενοδοχείο Grand Chalet είχε ένα άδοξο και πολύ θλιβερό τέλος αφού έσβησε ουσιαστικά μετά από τον μυστηριώδη και ανεξιχνίαστο μέχρι και τις μέρες μας θάνατο του ιδιοκτήτη του ο οποίος βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του 4 ημέρες μετά την δολοφονία του με 3 σφαίρες στο στήθος.

Από εκείνη την στιγμή και μετά το γνωστό ξενοδοχείο περιήλθε σε μια δίνη προβλημάτων και αλλαγής ιδιοκτητών μέχρι την τελική του εγκατάλειψη πριν από περίπου 15 χρόνια.

Χαρακτηριστικό της φήμης του ξενοδοχείου είναι ότι ακόμα και σήμερα και ενώ το ξενοδοχείο είναι κυριολεκτικά ρημαγμένο στις μεγάλες ηλεκτρονικές πλατφόρμες κράτησης ξενοδοχείων παρουσιάζεται ενεργό και εν λειτουργία.

Mε πληροφορίες από Up Stories – hellasjournal.com

error: Content is protected !!