ΑΞΟΔΕΥΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΑΞΟΔΕΥΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Κι ενώ η πανδημία στη χώρα μας, όπως άλλωστε και σε όλον τον κόσμο καλπάζει και ενώ περιμένουμε, ή μάλλον... ΑΞΟΔΕΥΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Κι ενώ η πανδημία στη χώρα μας, όπως άλλωστε και σε όλον τον κόσμο καλπάζει και ενώ περιμένουμε, ή μάλλον άρχισε, και το Πέμπτο κύμα, να που έγινε γνωστό ότι δεκαπέντε εκατομμύρια εμβόλια με ημερομηνία λήξης στην χώρα μας, παραμένουν στα αζήτητα, ένεκα της αρνητικότητας, την οποία επιδεικνύουν κάπου οι μισοί Έλληνες να συμμορφωθούν με τις υποδείξεις των ειδικών και να εμβολιασθούν, ώστε και αυτά να μην πάνε χαμένα και αυτοί αν αρρωστήσουν να έχουν περισσότερες πιθανότητες ίασης.

Έτσι, διαβάζω σε εφημερίδες ότι η Κυβέρνηση προσανατολίζεται σε νέα, ακόμη πιο σκληρά μέτρα, γιατί κακά τα ψέματα, αλλά ο ιός μεταδίδεται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες και ιδιαίτερα η τρέχουσα μετάλλαξή του, η «Δέλτα».

Εν πάση περιπτώσει, τα εμβόλια αυτά έχουν αγοραστεί με δικά μας χρήματα και θα πρέπει να σκεφτούμε και την υγεία των συνανθρώπων μας, και το μεγάλο κόστος.

Ή μήπως το ίδιο θα γίνει και με τα χάπια που σε λίγο θα μας έρθουν; Επειδή δε, παρόμοια δρουν σε όλο τον κόσμο, πόσα δισεκατομμύρια ξοδεύονται χωρίς ανταπόκριση και σε βάρος της παγκόσμιας οικονομίας;

Λαμβανομένου δε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες μεταλλάξεις, οπότε και αντίστοιχα εμβόλια, ή θα πρέπει να εμβολιαζόμαστε όλοι, ή τουλάχιστον να αγοράζουμε λιγότερα, αν γίνεται, ώστε να μην πληρώνουμε άδικα.

error: Content is protected !!