ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Αν μη τι άλλο, έχουμε μάθει να πιστεύουμε στους επιστήμονες και ουδέποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα γινόταν να... ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΡΙΣΗ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Αν μη τι άλλο, έχουμε μάθει να πιστεύουμε στους επιστήμονες και ουδέποτε θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα γινόταν να κάνουν ψευδείς, ή τουλάχιστον μη ελεγμένες ανακοινώσεις.

Φαίνεται, ωστόσο, να συνέβη εχθές σε τηλεοπτική εκπομπή μεγάλου καναλιού, όταν η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ κυρία Ματίνα Παγώνη δήλωσε πως όλα βαίνουν προς το χειρότερο με την πανδημία στην χώρα μας και ως εκ τούτου ασφυκτιούν τα Νοσοκομεία και δεν υπάρχει πλέον χώρος διαθέσιμος στις ΜΕΘ, όπως αίφνης στο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου προχθές δεν είχε μείνει ούτε ένα ράντζο νοσηλείας και χρειάστηκε να δανειστούν μερικά από το διπλανό «Σωτηρία», καθώς αυτό εφημέρευε, για να τα βγάλουν πέρα, όπερ και έκρουσε για μία ακόμη φορά τον κώδικα του κινδύνου και προέτρεψε άπαντες τους ανεμβολίαστους να εμβολιασθούν κατά κράτος.

Ευγενής ο σκοπός τής διακεκριμένης παθολόγου ιατρού, διευθύντριας της Παθολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου στο οποίο αναφέρθηκε, πλην όμως πριν περάσει λίγη ώρα, η Διοίκηση του εν λόγω Νοσοκομείου εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία σημείωνε πως δεν ευσταθούσαν τα όσα ανακοίνωσε η Διευθύντριά του, καθώς από πουθενά, κατά την συγκεκριμένη ημέρα δεν δανείστηκαν ούτε ένα ράντζο, η δε κατάσταση μάλιστα εκεί κύλησε ομαλά κατά την εφημερία του.

Ακόμη, διευκρίνισε πως κατά την προηγούμενη εφημερία, στις 30 Οκτωβρίου 2021, υπήρξαν τριάντα τέσσερα κρούσματα COVID19 που εισήχθησαν, ενώ κατά την προχθεσινή εφημερία «έπεσαν» στα είκοσι τέσσερα. Άρα, καμία «Νύχτα Αγίου Βαρθολομαίου» δεν υπήρξε, όπως δήλωσε η διακεκριμένη ιατρός, η νύχτα πέρασε ήρεμα, κατά την Διοίκηση, και μόνο οι τηλεθεατές ανησύχησαν και διέδωσαν με τρόμο την καταραμένη είδηση και πανικοβλήθηκαν, για ακόμη μία φορά, όσοι την άκουσαν και φυσικά την πίστεψαν.

error: Content is protected !!