Διαστημικά συντρίμμια απείλησαν τον ISS – Ευθύνεται ρωσική πυραυλική δοκιμή; Διαστημικά συντρίμμια απείλησαν τον ISS – Ευθύνεται ρωσική πυραυλική δοκιμή;
Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ερευνά ένα «συμβάν που δημιούργησε συντρίμμια» στο διάστημα και ανάγκασε τους αστροναύτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) να καταφύγουν στο... Διαστημικά συντρίμμια απείλησαν τον ISS – Ευθύνεται ρωσική πυραυλική δοκιμή;

Το αμερικανικό Πεντάγωνο ανακοίνωσε ότι ερευνά ένα «συμβάν που δημιούργησε συντρίμμια» στο διάστημα και ανάγκασε τους αστροναύτες που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό (ISS) να καταφύγουν στο σκάφη τους, προκειμένου να μπορέσουν να απομακρυνθούν σε περίπτωση ανάγκης.

«Η αμερικανική διοίκηση για το διάστημα έχει ενημερωθεί για ένα συμβάν που προκάλεσε συντρίμμια στο διάστημα. Εργαζόμαστε ενεργά προκειμένου να χαρακτηρίσουμε το πεδίο των συντριμμιών» ανέφερε σχετικά εκπρόσωπος Τύπου του Πενταγώνου, προσθέτοντας πως ο στρατός συνεργάζεται για το ζήτημα με το υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ και τη NASA.

Ορισμένοι Αμερικανοί ειδικοί στο διάστημα υποπτεύονται πως μια αντιδορυφορική πυραυλική δοκιμή που διεξήγαγε η Ρωσία ευθύνεται για τα συντρίμμια, πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί προς το παρόν.

cnn.gr



error: Content is protected !!