16 Νοεμβρίου 2020: Η μέρα που άλλαξε ο τοπικός τύπος 16 Νοεμβρίου 2020: Η μέρα που άλλαξε ο τοπικός τύπος
Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2020. Ήδη από το καλοκαίρι η ιδιοκτησία της εγκυρότερης και αντικειμενικότερης εφημερίδας του τόπου είχε περάσει στο Πολιτιστικό Κυττάρο Σαλαμίνας... 16 Νοεμβρίου 2020: Η μέρα που άλλαξε ο τοπικός τύπος

Ήταν 16 Νοεμβρίου του 2020. Ήδη από το καλοκαίρι η ιδιοκτησία της εγκυρότερης και αντικειμενικότερης εφημερίδας του τόπου είχε περάσει στο Πολιτιστικό Κυττάρο Σαλαμίνας με σκοπό την επανακυκλοφορία της, πάντα στηριγμένη στο όραμα του ιδρυτή της, του Ντίνου Κουμπάτη.

Για σοβαρή και αντικειμενική ενημέρωση του κόσμου της Σαλαμίνας μακριά από τις οποιεσδήποτε εξαρτήσεις. Ο σκοπός μας τότε αλλά και σήμερα είναι η Σαλαμίνα να έχει την εφημερίδα που της αξίζει.

Μια εφημερίδα που θα μπορεί να σταθεί επάξια και εκτός Σαλαμίνας.

Ξεκινήσαμε σε μια δύσκολη εποχή. Μια εποχή που ακόμα δεν έχει περάσει.

Στην αρχή μας χλεύασαν, για το νέο στυλ που παρουσιάσαμε, μετά υπόγεια κυρίως, προσπάθησαν να μας πολεμήσουν. Προσπάθησαν να μας φορτώσουν μυστικούς χρηματοδότες και πολλά άλλα άνευ σχολιασμού. Κάποια στιγμή θα προσπαθήσουν να μας αντιγράψουν και πραγματικά ελπίζουμε όχι κακέκτυπα.

Μέσα σε αυτό τον χρόνο μεγαλώσαμε τόσο σε σελίδες όσο και σε θέματα έχοντας μαζί μας μια πλειάδα ικανότατων αρθρογράφων, τους οποίους θα ήθελα και προσωπικά να ευχαριστήσω. Άλλωστε όλοι αυτοί οι σπουδαίοι άνθρωποι αποτελούν μαζί με όλους εσάς, το αναγνωστικό μας κοινό (που όχι μόνο εξαντλεί κάθε τεύχος της εφημερίδας αλλά που το κρατάει και σαν συλλεκτικό), τον ακρογωνιαίο λίθο της επιτυχίας της ΦΩΝΗΣ.

Τέλος όλους εσάς που προβάλλεστε διαφημιστικά, μέσα από τις σελίδες της εφημερίδας μας και μας στηρίζετε. Σε όλους υποσχόμαστε έναν ακόμα καλύτερο 2ο χρόνο.

Πριν από αυτό όμως σας υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε για αυτό, ένα επερχόμενο εορταστικό τεύχος που θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα ψηλότερα.

Προς το παρόν δείτε όλα τα τεύχη της ΦΩΝΗΣ και ξεφυλλίστε τα αν θέλετε πατώντας πάνω στο ανάλογο εξώφυλλο.

Νοέμβριος 2020
Δεκέμβριος 2020
Ιανουάριος 2021
error: Content is protected !!