Η χώρα της υπερβολής Η χώρα της υπερβολής
του Λουκά Αναγνωστόπουλου Το έχω πάρει απόφαση πως είμαστε η χώρα της υπερβολής. Ο Σερβετάλης είτε παρουσιάζεται ως ήρωας είτε ως η πηγή πανδημίας... Η χώρα της υπερβολής

του Λουκά Αναγνωστόπουλου

Το έχω πάρει απόφαση πως είμαστε η χώρα της υπερβολής.

Ο Σερβετάλης είτε παρουσιάζεται ως ήρωας είτε ως η πηγή πανδημίας ή έστω απόλυσης. Άιντε να πω και εγώ την άποψη μου. Έχω εμβολιαστεί, πιστεύω πως το εμβόλιο ατομικά και συλλογικά βοηθάει.

Εμβολιασμένοι, ανεμβολίαστοι στον ίδιο τόπο ζούμε και για όσο καιρό κρατάει η πανδημία ας προσέχουμε πολύ. Δεν θα πείσω κανέναν να το κάνει, δεν θα με πείσει κανένας πως κακώς το έκανα.

Κάνει ο καθένας τις επιλογές του και πορευόμαστε με αυτές.Διαφωνώ με τη στάση του Σερβετάλη αλλά δεν θα του χρεώσω τις απολύσεις. Εφόσον ενημέρωσε έγκαιρα και δεν βλέπω να διαψεύδεται αυτό, όφειλε η παραγωγή είτε να έχει αντικαταστάτη ή να αποδεσμεύσει νωρίς τους ηθοποιούς και να ψάξουν άλλες ευκαιρίες.

Και επειδή εύκολα χάνεται η μπάλα στον τόπο αυτό η αγιοποίηση ή η δαιμονοποίηση ενός ανθρώπου δεν βοηθάει στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Η ζωή μας είναι ζόρικη και ο θάνατος παραμονεύει για όλους. Με το να ψάχνουμε εχθρούς ή ήρωες δεν θα γίνει πιο εύκολη. Κάθε γνώμη σεβαστή, χαρακτηρισμοί θα σβήνονται άμεσα.

error: Content is protected !!