ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Υπάρχει κάποια ημέρα Ελληνικής Τηλεόρασης, όπου από κάθε τηλεοπτικό κανάλι, να μην σπάμε πλάκα μέχρι αηδίας, όσοι φυσικά το αντέχουμε,... ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑΤΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Υπάρχει κάποια ημέρα Ελληνικής Τηλεόρασης, όπου από κάθε τηλεοπτικό κανάλι, να μην σπάμε πλάκα μέχρι αηδίας, όσοι φυσικά το αντέχουμε, με όλα αυτά τα κουτσομπολιά και τις «βεντέτες» ανάμεσα στις τηλεπερσόνες, οι οποίες σε κάθε δεδομένη στιγμή εκμεταλλεύονται την ευκαιρία για να ξακατινιάσουν συναδέλφους τους και να αυτοξεκατινιαστούν;

Τον τελευταίο δε, καιρό, το σπορ αυτό βρίσκεται σε ιδιαίτερη άνθιση και εξελίσσεται όλο και περισσότερο, τηλεπικουρούμενου μάλιστα και από πρόσωπα, τα οποία λαμβάνουν μέρος στα διάφορα «ριάλιτις», τα οποία και αυτά απολαμβάνουν της δικής τους τιμητικής, με καυγάδες, μαλλιοτραβήγματα και αντεκδικήσεις.

Η Ελληνική Τηλεόραση, δυστυχώς, έχει φτάσει στο σημείο να προσομοιάζει σε λαϊκή γειτονίτσα, όπου κάθε γειτόνισσα σεβόμενη τον εαυτό της και τα παραδοσιακά της καλής γειτονίας, δεν διστάζει ανά πάσα στιγμή να βγάλει στα «φόρα», κάθε κουσούρι της γειτόνισσας, ξομπλιάζοντάς την και λοιδορώντας την, ενίοτε και υβρίζοντας ή και ξυλοκοπώντας την, έως και τελικής πτώσεως.

Να την χαιρόμαστε μία τέτοια τηλεοπτική παιδεία, η οποία μας προσφέρεται καταδικάζοντας, όσους ακόμη την «σπουδάζουν», σε τέτοια θεάματα.

error: Content is protected !!