Αυτή είναι η τέλεια συνοδευτική επιστολή σε ένα βιογραφικό Αυτή είναι η τέλεια συνοδευτική επιστολή σε ένα βιογραφικό
Τι συμβουλεύουν ειδικοί του Χάρβαρντ όσους διεκδικούν μία θέση εργασίας Βρήκατε την εργασία των ονείρων σας; Μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα προσληφθείτε! Είναι πολύ... Αυτή είναι η τέλεια συνοδευτική επιστολή σε ένα βιογραφικό

Τι συμβουλεύουν ειδικοί του Χάρβαρντ όσους διεκδικούν μία θέση εργασίας

Βρήκατε την εργασία των ονείρων σας; Μην είστε τόσο σίγουροι ότι θα προσληφθείτε! Είναι πολύ πιθανό ότι υπάρχουν αρκετοί άλλοι ειδικευμένοι υποψήφιοι που ανταγωνίζονται για την ίδια θέση.Τελευταία νέα

Εκεί είναι που κάνει την εμφάνισή της αλλά… και τη διαφορά η συνοδευτική επιστολή (cover letter) που συμπληρώνει το βιογραφικό σας σημείωμα και μπορεί να αποδειχθεί το «κλειδί» για να εντυπωσιάσετε τους managers. Εκεί φαίνονται οι ισχυρές ικανότητες γραφής σας που σας ξεχωρίζουν από τους άλλους υποψηφίους.

Η Linda Spencer, αναπληρώτρια διευθύντρια και συντονίστρια συμβουλευτικής σταδιοδρομίας στο Harvard Extension School, λέει ότι μια σωστή συνοδευτική επιστολή απαντά σε δύο βασικά ερωτήματα:

  • Γιατί είσαι ο κατάλληλος για τη δουλειά;
  • Πώς θα προσθέσετε αξία στον οργανισμό;

«Ο μέσος εργοδότης χρειάζεται περίπου επτά δευτερόλεπτα για να επεξεργαστεί αυτά τα έγγραφα», λέει ο Spencer. «Δεν διαβάζουν, απλά κοιτούν. Γι’ αυτό πρέπει να καταστήσετε σαφές αυτό που θέλετε να καταλάβουν για εσάς».

newmoney.gr

error: Content is protected !!