«Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει με ασφάλεια» «Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει με ασφάλεια»
«Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από όλους τους περιορισμούς που έχει βιώσει στην περίοδο της πανδημίας και να διασκεδάσει με ασφάλεια», τονίζει η... «Ο κόσμος έχει ανάγκη να διασκεδάσει με ασφάλεια»

«Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεφύγει από όλους τους περιορισμούς που έχει βιώσει στην περίοδο της πανδημίας και να διασκεδάσει με ασφάλεια», τονίζει η Ελένη Πέτα μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Όπως αναφέρει: «Είναι έντονη η διάθεση των ανθρώπων να τραγουδήσουν, να γελάσουν, να βρεθούν μαζί και να διασκεδάσουν, γι’ αυτό και όλοι μας προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το κατάλληλο κλίμα προκειμένου να συμβεί αυτό, δεδομένων των μεγάλων δυσκολιών της εποχής».
 
Όπως αναφέρει η ερμηνεύτρια: «Περάσαμε δύσκολα. Είμαι σίγουρη ότι θα νικήσουμε και θα βγούμε πιο δυνατοί μέσα και από αυτή τη δυσκολία, όπως άλλωστε έχουμε κάνει και όλα τα προηγούμενα χρόνια».
 
Και προσθέτει: «Χρειάζεται ψυχραιμία. Είναι μία πρωτοφανής συνθήκη για όλους. Χρειάζεται ωστόσο σεβασμός και αλληλοκατανόηση για να ξεπεράσουμε αυτή τη δυσκολία. Όσο έχουμε ο ένας τον άλλο και όσο διατηρούμε τη σπίθα της αισιοδοξίας και της δύναμης μέσα μας, όλα θα πάνε καλά. Και, ανέκαθεν, το τραγούδι είναι σίγουρα ένας από τους τρόπους, προκειμένου να κρατάμε άσβεστη αυτή την σπίθα».
 
Σχετικά με τη συνεργασίας της «Μαζί Ξανά» με την Ηρώ στο Σταυρό του Νότου Plus αναφέρει: «Έχουμε ήδη ξεκινήσει, εδώ και δυο εβδομάδες, έχουμε ήδη feedback από το κοινό που το έχει παρακολουθήσει και τολμώ να πω ότι είναι ενθουσιώδης η υποδοχή του».
 
Όπως λέει: «Για μένα η Ηρώ ξεχώριζε πάντα ως μια από τις πιο ταιριαστές και καλές συνεργασίες που έκανα ποτέ. Υπήρχε πάντα σαν σκέψη να ξαναβρεθούμε, και να που ήρθε τώρα η στιγμή, 20 χρόνια μετά να ξανασυνεργαστούμε και βέβαια να το γιορτάσουμε. Κάτι σαν επετειακή συνάντηση».
 
Και προσθέτει: «Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι φίλοι και συνεργάτες, καθώς μόνο όταν σε συνδέουν συναισθήματα μπορείς να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Περιμένουμε τον κόσμο να έρθει να χαρεί, να νοσταλγήσει, να τραγουδήσει, να διασκεδάσει, γλυκά και όμορφα».
 
Η Ηρώ και η Ελένη Πέτα θα εμφανιστούν για άλλες δύο παραστάσεις, 27 Νοεμβρίου & 4 Δεκεμβρίου, στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus.
 
Ο χώρος λειτουργεί αποκλειστικά για πλήρως εμβολιασμένους ή νοσήσαντες το τελευταίο εξάμηνο.
 
Υποχρεωτική επίδειξη κατά την είσοδο:
– Πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης. 
Τα παραπάνω πιστοποιητικά επιδεικνύονται είτε σε έγχαρτη μορφή είτε ηλεκτρονικά μέσω κινητής συσκευής.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!