ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Σκυλακάκη, το θλιβερό κόστος μείωσης των οικονομικών μας αποτιμάται, κατά το διάστημα της πανδημίας... ΤΙ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κυρίου Σκυλακάκη, το θλιβερό κόστος μείωσης των οικονομικών μας αποτιμάται, κατά το διάστημα της πανδημίας και των «λοκντάουνς», στα σαράντα δισεκατομμύρια ευρώ.

Έκλεισαν επιχειρήσεις, χρηματοδότησε το Κράτος για να μην πεινάσουμε, ξοδεύτηκαν τα αποθέματα και καθώς ο ιός μεταλλάσσεται στα πολύ γρήγορα και νέα μέτρα λαμβάνονται και ο κόσμος φοβάται να κυκλοφορήσει, και τα νοσοκομεία γεμίζουν, και άλλα μέτρα έρχονται για να προλάβουμε νέες περιπέτειες, η οικονομία όλο και καταρρέει, και άλλες επιχειρήσεις κλείνουν, και σε όσες μένουν ανοιχτές ο κόσμος δεν πάει, είτε γιατί απαγορεύεται στους μη εμβολιασμένους, ή γιατί φοβάται, είτε γιατί δεν βγαίνει οικονομικά με το να κάνει «ράπιντ τεστ» για να πιεί έναν καφέ, ή να πάει στο Θέατρο και στον Κινηματογράφο, τόσο η κρατική, όσο και η ιδιωτική οικονομία πέφτουν και χαμηλότερα.

error: Content is protected !!