Ένα γιορταστικό MINI ταξιδεύει στο Η. Βασίλειο Ένα γιορταστικό MINI ταξιδεύει στο Η. Βασίλειο
Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα ηλεκτροκίνητο MINI καλυμμένο με 2.000 LED ξεκίνησε το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο για καλούς σκοπούς. Το φωτισμένο αυτοκίνητο θα... Ένα γιορταστικό MINI ταξιδεύει στο Η. Βασίλειο

Την προηγούμενη εβδομάδα, ένα ηλεκτροκίνητο MINI καλυμμένο με 2.000 LED ξεκίνησε το ταξίδι του στο Ηνωμένο Βασίλειο για καλούς σκοπούς. Το φωτισμένο αυτοκίνητο θα ταξιδεύει επί πέντε εβδομάδες στους βρετανικούς αυτοκινητόδρομους για να συγκεντρωθούν χρήματα για τρεις σημαντικές φιλανθρωπικές οργανώσεις -τις MS Trust, Duchenne UK και Alzheimer’s Society- ενώ θα σκορπίζει γιορταστική χαρά με τα κόκκινα, μπλε, πράσινα και κίτρινα φωτάκια του.

Το πρότζεκτ «Festive MINI» εγκαινιάστηκε πριν δύο χρόνια, όταν ζητήθηκε από τον Nico Martin να τυλίξει το δικό του MINI με φωτάκια και να βγει στους δρόμους του Bracknell, της γενέτειράς του, για να εκπλήξει ευχάριστα ένα εντεκάχρονο αγόρι που έπασχε από μυϊκή δυστροφία Duchenne. Τον Δεκέμβριο του 2020, ο Martin, μεσούσης της πανδημίας, συνειδητοποίησε ότι θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «Εορταστικό MINI» για να φέρει ευθυμία σε ανθρώπους στο κατώφλι του σπιτιού τους και να συδαυλίσει θετική διάθεση ενώ, παράλληλα, θα συγκέντρωνε χρήματα για φιλανθρωπικές οργανώσεις.

ΑΠΕ ΜΠΕ

error: Content is protected !!