Πανέξυπνος σκύλος παίρνει μόνος του το αστικό, πηγαίνει στο πάρκο να παίξει και μετά γυρίζει πίσω στο σπίτι του Πανέξυπνος σκύλος παίρνει μόνος του το αστικό, πηγαίνει στο πάρκο να παίξει και μετά γυρίζει πίσω στο σπίτι του
Σκύλος παίρνει λεωφορείο: Μια σκυλίτσα με το όνομα Eclipse είναι από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει βρει τρόπο να παίρνει μονή της το λεωφορείο. Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής... Πανέξυπνος σκύλος παίρνει μόνος του το αστικό, πηγαίνει στο πάρκο να παίξει και μετά γυρίζει πίσω στο σπίτι του

Σκύλος παίρνει λεωφορείο: Μια σκυλίτσα με το όνομα Eclipse είναι από το Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών και έχει βρει τρόπο να παίρνει μονή της το λεωφορείο.

Είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην περιοχή που μένει και δεν είναι δύσκολο να δει καποιος το γιατί. Είναι ένα πανέμορφο και πανέξυπνο Λαμπραντόρ που έχει βρει τρόπο να παίρνει μόνο του το λεωφορείο.

Η Eclipse καθημερινά θέλει τη βόλτα της. Χωρίς όμως κανέναν άλλο αλλά μόνη της.

Έτσι παίρνει ένα λεωφορείο που περνάει από ένα πάρκο σκύλων και πηγαίνει μέχρι εκεί για να κάτσει και να παίξει. Και αφού κουραστεί και βαρεθεί, περιμένει το λεωφορείο να έρθει και επιστρέφει πίσω σπίτι της. Και με εισιτήριο φυσικά, που το έχει προσαρμοσμένο στο κολάρο της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο κηδεμόνας της σκυλίτσας, ο Jeff, την πήγε για πρώτη φορά σε αυτό το πάρκο. Αφού έκαναν οι δυο τους τη βόλτα τους, ο Jeff θέλησε να καπνίσει. Και πήγε λίγο πιο πέρα. Εκείνη όμως τη στιγμή ήρθε το λεωφορείο. Η Eclipse έτρεξε και τον περίμενε στην πόρτα του λεωφορείου για να μπει και εκείνος μέσα.

Η τετράποδη σταρ είναι αγαπητή σε όλον τον κόσμο. Και φυσικά γνωστή στους οδηγούς των λεωφορείων αυτής της διαδρομής. Η αστυνομία μάλιστα δεν έχει αντίρρηση για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουν πρόβλημα οι οδηγοί.

filoitexnisfilosofias.com

error: Content is protected !!