Ο Δημήτρης Δημόπουλος στον Πολυχώρο Αυλαία για μόνο μία παράσταση με την Καφρόκρεμα! Ο Δημήτρης Δημόπουλος στον Πολυχώρο Αυλαία για μόνο μία παράσταση με την Καφρόκρεμα!
O Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά με την Καφρόκρεμα, για μια τελευταία παρουσίασηστην πόλη του τρίτου σταντ-απ μονολόγου του στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλουπαραστάσεων.... Ο Δημήτρης Δημόπουλος στον Πολυχώρο Αυλαία για μόνο μία παράσταση με την Καφρόκρεμα!

O Δημήτρης Δημόπουλος επιστρέφει στον Πειραιά με την Καφρόκρεμα, για μια τελευταία παρουσίασηστην πόλη του τρίτου σταντ-απ μονολόγου του στο πλαίσιο του τελευταίου κύκλουπαραστάσεων. Μετά το κλασικό πια Αντί Διδακτορικού και την άκρως πρωτότυπη Υπερπαραγωγή, ο γνωστός κωμικός παρουσιάζει τα πιο σκωπτικά και ανατρεπτικά ως τώρα κείμενά του, αντιμετωπίζοντας κάθε θέμα με αθώο ενθουσιασμό μα και ειρωνικό σκεπτικισμό ταυτόχρονα. Το αποτέλεσμα; Μια παράσταση που κινείται με την ίδια ευκολία από την καφρίλα των πιο κρυφών σκέψεων όλων μας, ως την αφρόκρεμα των πιο ευγενών προθέσεών μας, ένας σταντ-απ μονόλογος και του ύψους, και του βάθους!

Η Καφρόκρεμα καταφθάνει στον Πολυχώρο Αυλαία για μόνο μία παράσταση στις 16 Δεκέμβρη 2021.

Καφρόκρεμα, σταντ-απ μονόλογος του Δημήτρη Δημόπουλου

Πέμπτη 16 Δεκέμβρη στις 21:00
Πολυχώρος Αυλαία, Κουντουριώτου 182& 2ας Μεραρχίας, Πειραιάς
Γενική είσοδος: 10 €
Προπώληση: 8€ (ως και τις 15/12)
Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Σημεία προπώλησης: Πολυχώρος Αυλαία,καταστήματα Wind, βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, athinonorama.gr, Yoleni’s

Πληροφορίες: 210.42.97.771

Χορηγοί επικοινωνίας: LaFamiglia, RadioParis, LimeRadio, Ελληνικός 93,2, OneNews

ΧΩΡΟΣ COVID-FREE: Οι εισερχόμενοι στο χώρο πρέπει είτε να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού είτε πιστοποιητικό νόσησης.

Η παράσταση τελεί υπό την αιγίδα της Σκέπης Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος Δημήτρης Δημόπουλος (ΣΚΠΙΔΔ).

Ο Δημήτρης Δημόπουλος ξεκίνησε ως σταντ-απ κωμικός το 1996 στις Νύχτες Κωμωδίας. Έχει γράψει τους σταντ-απ μονολόγους Καφρόκρεμα, Υπεραπαραγωγή και Αντί Διδακτορικού, καθώς και το λιμπρέτο για τις όπερες Το Λυκόφως των Χρεών, ΑirRossini και YasouAida!, για το οποίο βραβεύτηκε με το Έπαινο «Κάρολος Κουν» 2012 Δραματουργίας Ελληνικού Έργου από την Ένωση Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών. Σκηνοθέτησε τα μουσικοθεατρικά δρώμενα Kafka-Fragmente, DasSchubertDiplomaκαι Νυχτερινά Τραγούδια, την οπερέτα Σατανερί καθώς και τις θεατρικές παραστάσεις Οι Ευνοούμενοι του Μίδα και Τσάικα!. Ως μεταφραστής έχει εργαστεί στον υποτιτλισμό, τη μεταγλώττιση και την Εθνική Λυρική Σκηνή με τις μεταφράσεις του για τα έργα Ωραία μου Κυρία, Once, Νυχτερίδα και Πιμπινόνε. Γνωρίζει γερμανικά, αγγλικά, ισπανικά και ρώσικα, είναι πτυχιούχος υποκριτικής (Ανωτέρα Δραματική Σχολή Ίασμος), πτυχιούχος Τμήματος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΤΕΙ Αθηνών) και απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Αθηνών, ενώ το 2020 έγινε δεκτός στο μεταπτυχιακό του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών τουΕΚΠΑ στην κατεύθυνση Παράσταση-Δραματουργία.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις δράσεις του Δημήτρη Δημόπουλου μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

facebook.com/dimitdimop

instagram.com/dimitdimop

twitter.com/dimitdimop

https://www.youtube.com/c/DimitrisDimopoulos

Προσβασιμότητα στον Πολυχώρο Αυλαία:

Τρένο: 10 λεπτά από τον ηλεκτρικό σταθμό του Πειραιά

Πόδια: Λεωφορεία: 915 – 906 – 904 – 17 – 20 – Χ96

Λεωφορεία: Σύνταγμα το 40 / Ομόνοια (οδό Αθηνάς) το 49 στη (στάση Τερψιθέα), 5 λεπτά με τα πόδια από την πλατεία Κοραή-Δημαρχείο

Για πληροφορίες με τον χώρο επικοινωνήστε μαζί μας

Πολυχώρος Αυλαία

Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182, Πασσαλιμάνι, Πειραιάς

Καλέστε μας 210 4297771

error: Content is protected !!