ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη «Η ισπανική λίγκα το βράδυ της Δευτέρας (13/12) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τού πρωταθλήματος για... ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΙ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

«Η ισπανική λίγκα το βράδυ της Δευτέρας (13/12) ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων τού πρωταθλήματος για την επόμενη πενταετία, έναντι του ποσού «μαμούθ» των 4.95 δισεκατομμύρια ευρώ.

Το «Movistar» θα προβάλλει πέντε παιχνίδια της αγωνιστικής και άλλα πέντε παιχνίδια θα προβάλλει το «DAZN». Το συγκεκριμένο deal αφορά την προβολή των αγώνων σε Ισπανία και Ανδόρρα και αποτελεί μεγαλύτερη από την υπάρχουσα, η οποία είχε αποφέρει 2,940 εκατομμύρια ευρώ και όπως τονίζει η λίγκα, η συμφωνία δημιουργεί συνθήκες σταθερότητας για το προϊόν της και συμβάλει στην αύξηση των επενδύσεων».

Το διάβασα στον ημερήσιο αθλητικό Τύπο και το αντιγράφω, χωρίς περεταίρω σχόλια επ’ αυτού. Σκέπτομαι απλά, πόσες οικογένειες, επερχομένων των Χριστουγέννων, τόσο στην Ισπανία, όσο και σε όλο τον κόσμο θα στερηθούν ακόμη και το ψωμί. Όμως αυτό, συμβαίνει αιώνες τώρα και ούτε είδηση αποτελεί, πλέον, ούτε έκπληξη!

error: Content is protected !!