“30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips” “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips”
Ο δημοφιλής κωμικός Ραβνιωτόπουλος   Κωνσταντίνος , είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει Stand up Comedy πριν… 30 χρόνια και το γιορτάζει  με μια... “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips”

Ο δημοφιλής κωμικός Ραβνιωτόπουλος   Κωνσταντίνος , είναι ο πρώτος που ξεκίνησε να κάνει Stand up Comedy πριν… 30 χρόνια και το γιορτάζει  με μια απολαυστική  παράσταση  με τον τίτλο

 “30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΩΜΩΔΙΑ + Tips”. Με τα καλύτερα κείμενά του, αλλά και κείμενα που όλοι αγαπήσαμε όπως η «Αράχωβα» και το περίφημο: “Τι έχεις αγάπη μου; Τίποτα”.

Φυσικά δε λείπουν και οι σατιρικές πινελιές για  σύγχρονα θέματα που με το καυστικό του χιούμορ πάντα αναδεικνύει ο Κωνσταντίνος! Μετά από το κυρίως δείπνο, έρχεται το..επιδόρπιο, τα… tips! Ο Κωνσταντίνος, θα μοιραστεί με τους θεατές διάφορα ευτράπελα που συνέβησαν σε αυτά τα 30 χρόνια και που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ μέχρι σήμερα, (πώς αντί για παράσταση βρέθηκε στο… χειρουργείο, τι γύρευε στις ερημιές της Κρήτης, τι γύρευε ένα… κρεβάτι μέσα σε ουζερί, πως βρέθηκε στην εξορία του Θεοδωράκη… πως τον σταμάτησε ο Άδωνις Γεωργιάδης,  το μυστικό της… Αστυπάλαιας, κ.α.  )   μετατρέποντας έτσι τη παράσταση σε ένα μοναδικό καλλιτεχνικό γεγονός που ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ, όπου το χιούμορ εναλλάσσεται με την ιστορία, η ιστορία με τα καταιγιστικά αστεία και τα αστεία με την πραγματικότητα!

Πού:  Πολυχώρος Αυλαία

 2ας Μεραρχίας & Κουντουριώτου 182…Πασαλιμάνι (Πειραιάς)

Πότε: 6 Ιανουαρίου 2022 Ώρα: 9 μ.μ.

Διάρκεια: 90’+       Εισιτήρια: 10 ευρώ, 8 ευρώ φοιτητικά, ανέργων Προπώληση εισιτηρίων: www.Ticketservices.gr & στα ταμεία του Θεάτρου

Διεύθυνση εκδήλωσης : https://www.ticketservices.gr/event/30-xroniakomodiatipspolyxorosavlaia/

Τηλέφωνa κρατήσεων        : 210 42 97 771 – 690 646 16 16 

www.avlaiatheatro.gr

***  Στον χώρο τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλει το Υπουργείο Υγείας και τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της εξάπλωσης του Covid……

**  Η παράσταση είναι Covid Free .Για την είσοδο του κοινού στην εκδήλωση , για θεατές άνω των 17 ετών απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης . Για παιδιά 4-17 ετών , εναλλακτικά , γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου δηλαδή  self-test τελευταίου 24ωρου.

Η είσοδος γίνεται με την χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων, τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση επίδοσης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.

error: Content is protected !!