9 “κρυφές” κινήσεις που μαρτυρούν ξεκάθαρα πως αυτός που σου μιλάει δεν σε συμπαθεί καθόλου 9 “κρυφές” κινήσεις που μαρτυρούν ξεκάθαρα πως αυτός που σου μιλάει δεν σε συμπαθεί καθόλου
Εάν δεν είσαι σίγουρος  αν κάποιος σε συμπαθεί ή όχι και δεν θέλεις να στους ρωτήσεις θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές. Δώσε προσοχή στο... 9 “κρυφές” κινήσεις που μαρτυρούν ξεκάθαρα πως αυτός που σου μιλάει δεν σε συμπαθεί καθόλου

Εάν δεν είσαι σίγουρος  αν κάποιος σε συμπαθεί ή όχι και δεν θέλεις να στους ρωτήσεις θα σου δώσουμε κάποιες συμβουλές. Δώσε προσοχή στο τρόπο που κάποιος σου μιλάει ή στις χειρονομίες που κάνει. Για παράδειγμα, αν πιέζει τα χείλη καθώς μιλάει μπορεί να δείχνει ότι αισθάνονται δυσαρέσκεια ή άγχος.

Εμείς θέλουμε να σε βοηθήσουμε να είσαι σε επαγρύπνηση και να μπορέσεις να καταλάβεις πότε κάποιος είναι ο μεγαλύτερος θαυμαστής σου, οπότε συλλέξαμε 9 χειρονομίες και στάσεις σώματος που αποκαλύπτουν τα αληθινά συναισθήματα των ανθρώπων.

1. Ξύνουν τον λαιμό τους

Αυτό φανερώνει ότι είναι αβέβαιοι για κάτι ή ότι έχουν αμφιβολίες για όσα λένε. Φυσικά αυτή η συμπεριφορά ενδέχεται να είναι επίσης φλερτ, αλλά πρέπει να δείξεις ιδιαίτερη προσοχή. Αν ανασηκώνουν τους ώμους, κρύβοντας κάπως τον λαιμό, σημαίνει ότι διαφωνούν μαζί σου ή ότι δεν σου λένε όλη την αλήθεια.

2.Σφίγγουν τα χείλη τους


Όταν βλέπετε ότι σφίγγουν τα χείλη, συνήθως είναι σημάδι ότι κάτι δεν πάει καλά. Εάν το κάνουν ενώ τους μιλάτε, μπορεί να σημαίνει ότι αισθάνονται άβολα με την παρουσία σας. Αλλά μπορεί επίσης να σημαίνει ότι δεν τους αρέσει το θέμα ή η ερώτηση που τους απευθύνετε. Προσπαθήστε να αλλάξετε θέμα και κοιτάξτε ξανά το στόμα τους. Επιπλέον, όταν δαγκώνουν ή πιέζουν τα χείλη τους ίσως είναι ένας τρόπος για να χαλαρώσουν εάν νιώθουν νευρικότητα

3. Κρατάνε αποστάσεις


Εάν κάνουν ένα βήμα πίσω ενώ σας μιλάνε, μπορεί να είναι σημάδι ότι θέλουν να κρατήσουν κάποια σωματική συναισθηματική απόσταση από εσάς. Σε αυτήν την περίπτωση, ενδέχεται να νιώθουν άβολα. Δεν μιλάμε για τον προσωπικό χώρο- αυτόν όλη των χρειαζόμαστε- αλλά μπορείτε να αντιληφθείτε όταν κάποιος σας αποφεύγει επίτηδες.

4.Έχουν ψεύτικο χαμόγελο

Μπορείς να εντοπίσεις ένα ψεύτικο χαμόγελο; Δείξε ιδιαίτερη προσοχή στις γωνίες των χειλιών και τις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Ένα γενναιόδωρο χαμόγελο αποτελείται από πολλούς μύες προσώπου. Οπότε όταν κάποιος γελάει αληθινά με τα ανέκδοτά σας, μπορείτε να διακρίνετε τις γραμμές γύρω από τα μάτια τους. Τα ψεύτικα, δεν περιλαμβάνουν κανέναν μυ και δείχνουν επιτηδευμένα.

5. Δεν σας κοιτάνε στα μάτια


Η απουσία οπτικής επαφής, από την αρχή, είναι ένα κακό σημάδι όταν συνομιλείτε με κάποιον. Μπορεί να σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρονται για την συζήτηση, ότι δεν τους ελκύεται ή ότι η χημεία μεταξύ σας δεν είναι όσο δυνατή όσο νομίζετε. Επιπλέον, μπορεί να σας λένε ψέματα γιατί όταν αποφεύγουν την οπτική επαφή είναι ένα σημάδι ότι κάτι κρύβουν.

6. Απομακρύνουν τα πόδια τους


Εάν δεν είναι πολύ ενδιαφέρον για την συζήτηση, και κατά συνέπεια για εσάς, θα τοποθετήσουν τα πόδια τους στην αντίθετη κατεύθυνση από εσάς. Συνήθως, μαζί με τα πόδια, στρίβουν και τον κορμό τους.

7. Απαντάνε μονολεκτικά


Εάν κάθε φορά που κάνετε μια ερώτηση ή ξεκινάτε την συζήτηση, οι απαντήσεις τους είναι σύντομες μπορεί να μην τους ενδιαφέρετε. Και δεν μπορείτε να αναγκάσετε κάποιον να σας μιλήσει εάν δεν το επιθυμεί. Οι πολύ σύντομες απαντήσεις σχηματίζονται συνήθως από 3 λέξεις και μπορεί να υποδεικνύουν ευγένεια ή υποχρέωση.

8. Αλλάζουν τον τόνο της φωνής τους

Ο τόνος της φωνής καθορίζει τον τόνο της σύνδεσης μεταξύ δύο ατόμων. Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν κάποιος μιλάει με έναν κρύο και κοφτό τρόπο, θέλουν να κρατήσουν τις αποστάσεις τους- και εσείς θα νιώσετε το ίδιο.

9. Κρατάνε τα χέρια τους στην πολυθρόνα που κάθονται

Εάν κάθεστε σε ένα τραπέζι και έχουν τοποθετήσει τα χέρια τους στα γόνατά τους, μπορεί να υποδεικνύει ότι είναι πολύ ενθουσιασμένοι με την συζήτηση. Εάν τα χέρια τους είναι στην πολυθρόνα, μπορεί να θέλουν να φύγουν όσο πιο σύντομα γίνεται γιατί δεν βρίσκονται σε ευχάριστη θέση.

truelife.gr

error: Content is protected !!