Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ! Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ !
Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ενεργό δράση, του εμβληματικού Τερματοφύλακα μας ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ ! Μετά... Η ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ !

Η Διοίκηση του Αίαντα Σαλαμίνας ευρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή στην ενεργό δράση, του εμβληματικού Τερματοφύλακα μας ΒΑΣΙΛΗ ΒΟΥΤΣΙΝΑ !

Μετά από πρωτοβουλία και προτροπή του Προπονητή μας κ. Μαργαρίτη Χατζηαλέξη, και την σύμφωνη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου μας, ο Βασίλης Βουτσινάς φώναξε “παρών” στο κάλεσμα που του έγινε, επιβεβαιώνοντας ότι αποτελεί ΄΄πιστό Στρατιώτη΄΄ της Ομάδας μας, πρόθυμος να βοηθήσει τον ιστορικό Σύλλογο μας, στην δύσκολη συνέχεια του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής.

Mετά την ευχάριστη αυτή εξέλιξη, η Ομάδα μας έχει την τύχη μετά από σειρά ετών να υπερασπίζονται την Εστία μας τρεις Σαλαμίνιοι Τερματοφύλακες, ο τεράστιος Βασίλης Βουτσινάς, ο πολύπειρος Γιώργος Καρνέσης και ο φέρελπις Κωνσταντίνος Λουκάς, μια αξιοζήλευτη τριάδα Τερματοφυλάκων !

΄΄Superman΄΄ σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν !

error: Content is protected !!