ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ… ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ…
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Τί το χειρότερο από έναν άντρα από το να «χάσει» τον ανδρισμό του; Ποιός θα το ήθελε στα αλήθεια και... ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ…

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Τί το χειρότερο από έναν άντρα από το να «χάσει» τον ανδρισμό του; Ποιός θα το ήθελε στα αλήθεια και ποιός θα το άντεχε, τουλάχιστον χωρίς να «πέσει» το ηθικό του. Κι όμως, αυτό μπορεί να συμβεί, σύμφωνα με νέες επιστημονικές παρατηρήσεις, αν ένας άντρας κολλήσει κορωνοϊό και έχει την ατυχία μεταξύ άλλων επιπλοκών, να τον «χτυπήσει» και σε ό,τι πιο αντρικό διαθέτει!

Ήδη προχθές παρουσιάστηκε μία τέτοια περίπτωση στη χώρα μας επί ενός νεαρού ατόμου, ενώ ένας τριαντάχρονος άγγλος ασθενής δήλωσε ότι μετά την περιπέτειά του με τον ιό, διαπίστωσε πως το πέος-του είχε συρρικνωθεί κατά 3,8 πόντους παράλληλα με στυτικά προβλήματα, τα οποία ακολούθησαν.

Ο νέος αυτός, είχε λάβει μέρος, ομού μετά άλλων 3.762 ασθενών από πενήντα έξη χώρες του κόσμου, το περασμένο καλοκαίρι σε επιστημονική έρευνα νευρολόγων καθηγητών τού University of London, προκειμένου εκείνοι να προσδιορίσουν συμπτώματα, τα οποία μπορεί να αφήσει η ίωση του COVID19.

Η περίπτωση αυτή, μαζί με ακόμη διακόσια έξη συμπτώματα «long covid», μεταξύ των οποίων έρπητες, θολή όραση, απώλεια μνήμης και άλλα, καταγράφηκε στις μελλοντικές επιπτώσεις και χαρακτηρίστηκε ως «COVID DICK», (μετάφραση δεν χρειάζεται αφού όλοι σήμερα γνωρίζουμε την αγγλική καλύτερα από τα ελληνικά).

Σύμφωνα δε, με τους ερευνητές, αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι πρώην ασθενείς κορονοϊού δυσκολεύονται στην αναπνοή μετά τη νόσηση, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία στην αιμάτωση των αγγείων στο ανδρικό μόριο από έλλειψη οξυγόνου. Πολλά περιμένουμε να ακούσουμε και να μάθουμε στην ζωή μας, οπωσδήποτε όμως κάτι τέτοιο, κανείς δεν το φανταζόταν!

error: Content is protected !!