ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΠΛΟΥΣΙΟ» 2022 ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΠΛΟΥΣΙΟ» 2022
ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ Στην καρδιά των 25 χρόνων, αυτή τη χρονιά, και «Το Θέατρο της Κούλουρης» ετοιμάζει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, το οποίο... ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ «ΠΛΟΥΣΙΟ» 2022

ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΚΟΥΛΟΥΡΗΣ

Στην καρδιά των 25 χρόνων, αυτή τη χρονιά, και «Το Θέατρο της Κούλουρης» ετοιμάζει το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, το οποίο δεν μπορεί να είναι βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί, ένεκα των υγειονομικών συνθηκών τις οποίες αντιμετωπίζουμε τα τρία τελευταία χρόνια.

Όμως, αν όλα πάνε καλά, θα συνεχίσουμε τις προετοιμασίες των θεατρικών έργων, τα οποία ετοιμάζαμε το 2020 και ματαιώθηκαν. Σε συνεργασία και παραγωγές τού Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας.

Όλα όμως όσα προγραμματίζουμε, ξέχωρα και ξεκάθαρα, όπως ακολουθούν:

1. ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ με τα έργα:

 Μαρκ Τουαίην «Η κυρία Μακ Γουϊλλιαμς έχει γρίπη», σε σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη

 Στέφαν Τσβάϊχ «24 ώρες από την ζωή μιάς γυναίκας», σε σκηνοθεσία Παντελή Γαρείου.

 Λουάν Ράμα «Επιστολές από το Ζαράτε», σε σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη Στέφαν Τσβάϊχ «Το γράμμα μιάς Άγνωστης», σε σκηνοθεσία Μίτσης Χριστοδούλου

 Ντίνου Κουμπάτη «Να μη με λένε Ελπινίκη», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα Αλλά και επαναλήψεις παλαιότερων παραστάσεών μας.



ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΑΪΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Βαλεντίνης Ρήγα «Μαρία Τ.», σε σκηνοθεσία Ντίνου ΚουμπάτηΛουΐτζι Πιραντέλλο «Ο Άνθρωπος με το λουλούδι στο στόμα», σε σκηνοθεσία Γιώργου ΒασιλείουΑρχαίων τραγικών «Εννέα Γυναίκες Αρχαίου Δράματος», σε σκηνοθεσία Ντίνου Κουμπάτη και Παντελή Γαρείου.

2. ΘΕΑΤΡΟ ΑΝΑΛΟΓΙΟΥ

Νίκου Καζαντζάκη «Ασκητική»Αλεξάνδρου Πούσκιν «Ευγένιος Ονέγκιν»

3. Διοργάνωση του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Διαβαλκανικού Θεάτρου

4. Συμμετοχή του θιάσου σε ελληνικά και ξένα Φεστιβάλ Θεάτρου

5. Επανάληψη των μαθημάτων Θεάτρου στο Θεατρικό Εργαστήρι Σαλαμίνας

6. ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

• Θεατρικό Συνέδριο με θέμα «Σύγχρονη Θεατρική Πραγματικότητα, Εξελίξεις και Προβληματισμοί».

• Μουσικές και Ποιητικές Βραδιές.

• Σε συνεργασία με τον Όμιλο «’Xasteron – Zaloni» και το φιλολογικό περιοδικό «Κελαινώ», προκήρυξη διαγωνισμού θεατρικού έργου στην μνήμη του συνεργάτη μας ηθοποιού, σκηνοθέτη και συγγραφέα Θανάση Αγγέλου και παρουσίαση των βραβευθέντων από «Το Θέατρο της Κούλουρης».

7. Θεατρικά αφιερώματα στα εκατό χρόνια από την καταστροφή τής Σμύρνης και στα τετρακόσια χρόνια από την γέννηση του Μολιέρου.

8. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ ΤΟ 2022 (αλφαβητική σειρά):

ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ: Παντελής Γαρείος, Ντίνος Κουμπάτης, Χρήστος Μυλωνάς, Μίτση Χριστοδούλου.

ΗΘΟΠΟΙΟΙ: Αναστασία Βασιλείου, Βασίλης Βασιλείου, Γιώργος Βάσσος, Παντελής Γαρείος, Νίκος Γιαννόπουλος, Νίκος Γεωργόπουλος, Ηλίας Γκατσονίδης, Ειρήνη Δούλου, Πάνος Ζουγανέλης, Κατερίνα Δουργούτη, Γιάννα Ζερβού, Ρομπέρτο Καπλάνη, Χαρά Κολλιού, Ντίνος Κουμπάτης, Παναγιώτης Κωπελούδης, Ζαφείρης Κωστόπουλος, Γιώργος Μελλές, Μαρία Μπεγνή, Μιράντα Παπαδοπούλου, Κώστας Ρομάντης, Αριστέα Σιγάλα, Κατερίνα Σκανδαλάρου, Ελένη Τσαγανού, Σούζη Φωτίου, Άννα Χατζημιχάλη και Μίτση Χριστοδούλου.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ: Φώτης Γιαννόπουλος, Άγγελος Βρυώνης, Αιμιλία Βρυώνη και Άλντο Βρυώνης.

ΧΟΡΟΓΡΑΦΟΙ: Ρούλα Μπεγνή-Μεϊμάρογλου.

ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΟΙ: Ειρήνη Παπασωτηρίου-Κρουστάλλη και Δημήτρης Σταματίου.

ΜΟΥΣΙΚΟΙ–ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ: Ανδρέας Αρτέμης, Τάσος Αναστασόπουλος, Μάνος Αγγελάκης, Γιώργος Βάσσος, Ματθαίος Θεοδόσης, Μάκης Καρατζάς, Θεώνη Μούλτου, Teuta Pango, και Κώστας Ρομάντης.9. Όπως κάθε χρόνο θα συνεχίσουμε την διοργάνωση του Διεθνούς Φεστιβάλ Διαβαλκανικού Θεάτρου, και θα απονείμουμε τα Θεατρικά Βραβεία-μας Γιώργου Βασιλείου και Μαριάννας Τόλη.10.

ΝΕΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Για το 2022 ετοιμάζουμε μία νέα πολυποίκιλη συνεργασία με άλλους φορείς και ευελπιστούμε να ευοδωθεί. Παράλληλα, όπως κάθε χρόνο θα συνεργαστούμε εκτάκτως με ηθοποιούς, σκηνοθέτες και άλλους παράγοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, όποτε αυτό χρειαστεί.

ΕΥΧΗ ΜΑΣ, όλα να πάνε καλά και να πραγματοποιηθούν οι προσδοκίες μας.

error: Content is protected !!