Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο η Σαλαμίνα Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο η Σαλαμίνα
Η Σαλαμίνα πανηγύρισε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής για την 15η στροφή του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και... Καθάρισε στο δεύτερο ημίχρονο η Σαλαμίνα

Η Σαλαμίνα πανηγύρισε τη νίκη με 4-0 απέναντι στον Πήγασο Αγίας Παρασκευής για την 15η στροφή του πρωταθλήματος της Stoiximan Futsal Super League και έφτασε στους 16 βαθμούς, ευρισκόμενη στην έκτη θέση, ενώ οι νεοφώτιστοι έμειναν ουραγοί με τέσσερις και συνεχίζουν τη μάχη για την παραμονή στα μεγάλα σαλόνια.

Το τελικό σκορ δείχνει μια άνετη νίκη για τους νησιώτες του Χαράλαμπου Συντζανάκη απέναντι στο συγκρότημα του Αυγουστίνου Κάτσαρη, αλλά μέχρι το 25′ το ματς ήταν ντέρμπι και από ‘κει και πέρα οι γηπεδούχοι έφτασαν σε ένα ευρύ σκορ, κρατώντας το μηδέν πίσω που είναι “κλειδί” για να έρθει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.

Στο 16′ ο Κανέλλος ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού τη Σαλαμίνα και το 1-0 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου. Οι φιλοξενούμενοι στο 25′ έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν βγήκαν τρεις με έναν σε αντεπίθεση και δεν σκόραραν και στην κόντρα ο Ελευσινιώτης πέτυχε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, πετυχαίνοντας σε ανισορροπία την άμυνα του Πηγάσου.

Στο 33′ ήταν η σειρά του μεγάλου σκόρερ, Φιλίππου, να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα για το 3-0, ενώ ο Αλαΐσκας στο 38’ διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για τη Σαλαμίνα. Στα τελευταία 7,5 λεπτά, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν με πέμπτο παίκτη, αλλά δεν βρήκαν γκολ παρά τις ευκαιρίες τους και οι γηπεδούχοι είχαν τις κατάλληλες λύσεις για να φτάσουν στο πολύτιμο τρίποντο. Η ουσία μέτρησε σε αυτό το ματς και ήταν με τη Σαλαμίνα.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!