Η άγνωστη συγκινητική ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του επί 3 χιλιόμετρα Η άγνωστη συγκινητική ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του επί 3 χιλιόμετρα
Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που το κουβαλά στις πλάτες του ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, προσπαθώντας να το απεγκλωβίσει... Η άγνωστη συγκινητική ιστορία με το κοριτσάκι που κουβαλούσε ο αστυνομικός στην πλάτη του επί 3 χιλιόμετρα

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η φωτογραφία με ένα κοριτσάκι που το κουβαλά στις πλάτες του ένας αστυνομικός της ΟΠΚΕ, προσπαθώντας να το απεγκλωβίσει από τα χιόνια στη λεωφόρο Υμηττού – Κατεχάκη.

Πίσω από αυτό το παιδί ακολουθεί ένας ακόμα αστυνομικός αλλά και ο πατέρας του κοριτσιού.

Ο πατέρας είχε ακινητοποιηθεί λόγω της κακοκαιρίας «Ελπίδα», όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί, από νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, ενώ πήγαινε το κοριτσάκι του στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το «Μεσημεριανό Δελτίο» του Alpha, το παιδάκι σήμερα θα έκανε επέμβαση. Οι αστυνομικοί πήραν το παιδάκι στους ώμους και περπάτησαν 2, 5 με 3 χιλιόμετρα μέχρι να φτάσουν στη Δουκίσσης Πλακεντίας. Εκεί είχαν ειδοποιήσει να βρίσκονται συνάδελφοί τους από την Άμεση Δράση και την ομάδα Δίας ώστε να μεταφέρουν τον πατέρα και το παιδί στο νοσοκομείο.

freshnews.gr

error: Content is protected !!