Η εικόνα της Γης αν λιώσουν οι πάγοι σε ένα βίντεο Η εικόνα της Γης αν λιώσουν οι πάγοι σε ένα βίντεο
Η άνοδος της θερμοκρασίας παγκοσμίως είναι πλέον φανερή και στην καθημερινότητά μας, ενώ ο ρυθμός με τον οποίο λιώνουν οι πάγοι αυξάνεται ραγδαία.Σύμφωνα με... Η εικόνα της Γης αν λιώσουν οι πάγοι σε ένα βίντεο

Η άνοδος της θερμοκρασίας παγκοσμίως είναι πλέον φανερή και στην καθημερινότητά μας, ενώ ο ρυθμός με τον οποίο λιώνουν οι πάγοι αυξάνεται ραγδαία.
Σύμφωνα με τις μελέτες των επιστημόνων, το 2016 αποτελεί μια χρονιά κλειδί για το μέλλον του πλανήτη, καθώς η στάθμη της θάλασσας αναμένεται να αυξηθεί σημαντικά, εξαιτίας του λίωσιμου των πάγων, με τους επιστήμονες να ελπίζουν ότι θα ευαισθητοποιηθεί η κοινή γνώμη. Εξάλλου οι περισσότεροι μήνες της χρονιάς είχαν κηρυχθεί ως οι πιο θερμοί όλων των εποχών.

Το λιώσιμο των πάγων και κατ’ επέκταση η αύξηση της στάθμης του νερού μπορεί να αναδιαμορφώσει το σχήμα των πέντε ηπείρων και να οδηγήσει στον αφανισμό μεγάλων πόλεων.

Στο βίντεο αυτό που δημιούργησε το Business Insider δείχνει πώς θα διαμορφωθεί πιθανόν ο πλανήτης αν λιώσουν οι πάγοι και το μέλλον φαίνεται δυσοίωνο…

meteo24news.gr

error: Content is protected !!