Σαν στο σπίτι του στη Σαλαμίνα ο Δούκας… Σαν στο σπίτι του στη Σαλαμίνα ο Δούκας…
Νίκησε 7-2 Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Δούκας στο κλειστό της Σαλαμίνας με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super... Σαν στο σπίτι του στη Σαλαμίνα ο Δούκας…

Νίκησε 7-2

Τυπικά γηπεδούχος ήταν ο Δούκας στο κλειστό της Σαλαμίνας με αντίπαλο την τοπική ομάδα για την 16η αγωνιστική της Stoiximan Futsal Super League, αλλά αυτό δεν του απαγόρευσε να φτάσει σε μια σχετικά εύκολη επικράτηση με 7-2. ;Έτσι, λοιπόν, έφτασε τους 41 βαθμούς και βρέθηκε προσωρινά πρώτος με +2 από την ΑΕΚ, αλλά και ματς παραπάνω από την Ένωση (κόντρα τον Ηνίοχο στα Ιλίσια).

Οι παίκτες του Γιάννη Μοστριού μπήκαν πολύ δυνατά από το ξεκίνημα του αγώνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο σε αυτούς του Χαράλαμπου Συντζανάκη. Πριν το δεκάλεπτο το σκορ ήταν ήδη 3-0 για τους περσινούς πρωταθλητές χάρη στα γκολ των Βινίσιους (1′) και Τσίνα (8′ και 9′). Η Σαλαμίνα που παραμένει στην έκτη θέση με 16 βαθμούς, μείωσε στο 17ο λεπτό με τέρμα του Σταφσουλάι και το 3-1 ήταν το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Τσίνας στο 22′ πέτυχε  χατ τρικ και έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους μπλε. Ακολούθησε το γκολ του Καράμπελα τρία λεπτά μετά και κάπου εκεί μπήκαν τίτλοι τέλους στις όποιες ελπίδες της Σαλαμίνας για να διεκδικήσει κάτι σε αυτόν τον αγώνα. Ο Φλώρος στα μισά του β’ μέρους έγραψε το 6-1, για να μείωσε γρήγορα ο Τάγκας για τους νησιώτες (32′). Ο Κονδυλάτος στο 36′ διαμόρφωσε το τελικό 7-2 για τον Δούκα που διάγει καλό φεγγάρι.

futsalhellas.com

error: Content is protected !!