ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ
του Ντίνου Σ. Κουμπάτη Έχουμε που έχουμε τα χάλια μας οι φτωχοί, αυτό που θα μας έλειπε θα ήταν να είχαμε και αυτοκίνητα για... ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ

του Ντίνου Σ. Κουμπάτη

Έχουμε που έχουμε τα χάλια μας οι φτωχοί, αυτό που θα μας έλειπε θα ήταν να είχαμε και αυτοκίνητα για να μην μπορούμε να τα συντηρήσουμε. Ε, αυτό θα πήγαινε πολύ!

Πάνω σε αυτό στηρίζεται άλλωστε και η Κυβέρνηση, τώρα με τις υπερβολικές αυξήσεις στην ενέργεια, και διά στόματος τού αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών τής χώρας, μας διαμηνύει, -εκτός και αν δεν έχει υπ’ όψιν τις δηλώσεις-του αυτές η Κυβέρνηση-, να χαιρόμαστε καθώς ο ίδιος, ναι μεν παραδέχεται ότι υπάρχει βαριά επί του προκειμένου φορολογία, πλην όμως σκέπτεται πως αυτήν μπορούν να την επωμισθούν οι πλούσιοι, οπότε οι φτωχοί δεν έχουν να φοβούνται, αφού ως εκ της φτώχειας τους, δεν έχουν και την ανάγκη τής βενζίνης για τα μη υπάρχοντα αυτοκίνητά τους.

Είναι ένας τρόπος σκέψης και αυτός και αν μπορέσουν οι φτωχοί και τον αξιοποιήσουν, θα δουν και κάποια επί πλέον οικονομία στα ισχνά πορτοφόλια τους, φαντάζομαι. Καθώς μάλιστα και το ηλεκτρικό ρεύμα, στις ημέρες μας, και ακριβοπληρώνεται και υπερφορολογείται, ευκαιρία να αποσυνδεθούν.

error: Content is protected !!