Κινητό τηλέφωνο: Έξυπνα κόλπα για μην ξεμείνετε από μπαταρία Κινητό τηλέφωνο: Έξυπνα κόλπα για μην ξεμείνετε από μπαταρία
Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το smartphone που την ώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο ξεμένει από μπαταρία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα tips ώστε το κινητό σου να μη... Κινητό τηλέφωνο: Έξυπνα κόλπα για μην ξεμείνετε από μπαταρία

Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από το smartphone που την ώρα που το χρειάζεσαι περισσότερο ξεμένει από μπαταρία. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα tips ώστε το κινητό σου να μη σβήσει από μπαταρία – τουλάχιστον όχι άμεσα.

1. Βρείτε τις εφαρμογές που σου καταναλώνουν την μπαταρία
Φορτίστε το κινητό σας και κάντε ένα test για τη μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας. Φορτίστε πλήρως το κινητό σας και στη συνέχεια όταν απομείνει 5%, πατήστε στα Settings – Device Settings – Battery ή Settings > General > Battery Usage. Έτσι, θα ανακαλύψετε ποιες εφαρμογές φταίνε που ξεμένετε γρήγορα από μπαταρία.


2. Όχι στην αυτόματη φωτεινότητα
Απενεργοποίησε στη συσκευή σας τη λειτουργία “Αυτόματη Φωτεινότητα”, καθώς τις περισσότερες φορές είναι παραπάνω από ότι χρειάζεστε.

3. Ρυθμίστε το χρόνο που παραμένει φωτεινή η οθόνη
Δε χρειάζεται η οθόνη σας να φωτίζει για ένα επιπλέον λεπτό από τη στιγμή που αφήσετε κάτω τη συσκευή. Δείτε αν μπορείτε να συνηθίσετε στο φωτισμό με 15” ή 30”, με τη ρύθμιση από τα Settings – Display – Timeout.


4. Απενεργοποιήστε τη δόνηση
Απενεργοποιήστε τη δόνηση όπως όταν βρίσκεσαι σε χώρο με πολύ θόρυβο.

5. Λειτουργία Εξοικονόμησης μπαταρίας
Οι περισσότερες συσκευές διαθέτουν τη λειτουργία “Εξοικονόμηση μπαταρίας” Επίλεξε το επίπεδο της μπαταρίας στο οποίο θέλετε να ενεργοποιείται η λειτουργία από Settings – Battery – Battery Saver.

ethnos.gr

error: Content is protected !!