ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ…. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ….
του Μ΄ανου Δερτούζου Όποιος δεν είναι μαζί μας , είναι εχθρός μας και πρέπει να τον πολεμήσουμε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το δόγμα... ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ…..ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ….

του Μ΄ανου Δερτούζου

Όποιος δεν είναι μαζί μας , είναι εχθρός μας και πρέπει να τον πολεμήσουμε με κάθε τρόπο. Αυτό είναι το δόγμα της νέας Δημοτικής αρχής η οποία από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της προσπάθησε με κάθε τρόπο , να μειώσει με τον πιο απαξιωτικό τρόπο το έργο των προηγούμενων διοικήσεων.

Στόχος τους δεν ήταν μόνο να απαξιώσουν το έργο των προηγούμενων διοικήσεων , αλλά θα έπρεπε να μειώσουν με κάθε τρόπο την προσωπικότητα επί κεφαλής Συνδυασμών αλλά και Δημοτικών Συμβούλων οι οποίοι έκαναν κριτική στην νέα Δημοτική αρχή.

Εκφράσεις ως, ανόητοι , αυθάδεις, ανήθικοι, λαϊκιστές , που ακούστηκε και χθες για μία ακόμη μία φορά και πολλά άλλα κοσμητικά επίθετα , ακούστηκαν ενίοτε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, κατά εκείνων που τολμούν να έχουν διαφορετική άποψη από την δική τους, κατά εκείνων όσων έχουν μείνει ακόμη να ασκούν κριτική στην διοίκηση του Δήμου. Δεν έφταναν όμως μόνο οι εκφράσεις κατά Επικεφαλής Συνδυασμών και Δημοτικών Συμβούλων.

Για πολλοστή φορά χθες ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Παναγόπουλος, αυτή τη φορά στο χώρο της Δημοκρατίας που είναι η αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου , ανέφερε ότι « υπάρχει υποψήφιος Δήμαρχος ο οποίος πληρώνει πολίτες για να του κάνουν σκληρή κριτική» χωρίς να κατονομάζει τους εμπλεκόμενους.

Ποιος είναι ο σκοπός άραγε αυτής της συνεχιζόμενης πολιτικής απρέπειας και παραμένει απρέπεια όσο δεν ονομάζει τους πρωταγωνιστές;Αυτό είναι άραγε το νέο ήθος και ύφος της εξουσίας το οποίο θα έφερναν στη Σαλαμίνα;

Υ.Γ 1 Λαϊκιστής δεν είναι αυτός που αναδεικνύει υπαρκτά προβλήματα των πολιτών, όπως αυτό των εισιτηρίων στα πορθμεία της Σαλαμίνας , όπως έκανα εγώ χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Υ.Γ 2 Ποτέ στα 30 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά της Σαλαμίνας δεν πέταξα λάσπη στον ανεμιστήρα. Πολιτική κριτική ναι , λάσπη ποτέ!!! Στήριζα και στηρίζω την ηθική της πολιτικής.

Υ.Γ 3 Λόγω ηλικίας ανήκω στο παλαιό και όχι στο νέο και άφθαρτο σε ……….νέες ιδέες ……….και σύγχρονες ημέρες.

error: Content is protected !!