Ο Άλκης… αυτοκτόνησε! Ο Άλκης… αυτοκτόνησε!
Δέκα μέρες πέρασαν από την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από ορδές μαϊμούδων, κι ακόμη να συνέλθω από την οργή που με πνίγει. Και... Ο Άλκης… αυτοκτόνησε!

Δέκα μέρες πέρασαν από την άνανδρη δολοφονία του 19χρονου Άλκη από ορδές μαϊμούδων, κι ακόμη να συνέλθω από την οργή που με πνίγει.

Και μπορεί στην αρχή να αγανακτούσα λόγω του αναίτιου της επίθεσης, ότι δηλαδή το παιδί του καθενός μας κινδυνεύει από τους χαπακωμένους χουλιγκάνους ακόμη και μπροστά στο σπίτι του, αλλά οι εξελίξεις της υπόθεσης απλά γιγάντωσαν τον θυμό μου.

Αναφέρομαι σε δυο-τρία πράγματα.

Πρώτον, στο πως όλοι αυτοί οι αγριάνθρωποι, που όταν είναι μαζί με δέκα άλλους και οπλισμένοι με δρεπάνια, μαχαίρια, και σφυριά είναι σούπερ ντούπερ γενναίοι εναντίον πολύ λιγότερων άοπλων αμέριμνων θυμάτων, αλλά όταν τους μπουζουριάζει η αστυνομία, τότε ξαφνικά γίνονται… αγγελούδια.

Μεταμελημένοι, βαθιά συντετριμμένοι, και κυρίως αθώοι του αίματος.

Καλά παιδιά όλα τους…

Διότι αν κρίνω από τις απολογίες τους, όλοι ήταν εκεί, αλλά κανείς τους δεν έσφαξε, κανείς τους δεν χρησιμοποίησε το δρεπάνι…

Άλλος το έκανε.

Ποιος; Ο ένας δίνει τον άλλο… με αποτέλεσμα να βγαίνει το συμπέρασμα πως απλά βρέθηκαν εκεί, και κανένας τους δεν σκότωσε τον Άλκη… ο οποίος μάλλον αυτοκτόνησε, δεν εξηγείται αλλιώς.

Και δεύτερον, έχεις και τους (διάσημους) δικηγόρους τους να βγαίνουν ανερυθρίαστοι στα κανάλια και να μιλάνε για «συμπλοκή» και για «ξυλοδαρμό», παραλείποντας τεχνηέντως να αναφερθούν σε μια απρόκλητη σφαγή (τέτοια ήταν) σχεδιασμένη και υλοποιημένη από (οι περισσότεροι) σεσημασμένους μαχαιροβγάλτες.

Θα μου πείτε πως αυτή είναι η δουλειά τους, και θα έχετε δίκιο, αφού καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή.

Εδώ έχουμε καθημερινά πολιτικούς, και δη υπουργούς, να ψεύδονται… δεν θα πουν ψέματα οι δικηγόροι;

Που για αυτό το ταλέντο τους πληρώνονται;

Ναι, αλλά το να βγαίνει ο άλλος και να μας λέει with a straight face, που λένε και οι Ισπανοί, ότι ο εντολέας του «απλά κρατούσε το δρεπάνι, που τυχαία βρήκε μέσα στο αμάξι, αλλά του έπεσε…», ή «απλά βρέθηκε εκεί, είδε τη φασαρία, τρόμαξε και ξαναμπήκε στο αμάξι»… και άλλα τέτοια πολλά, για μένα είναι ντροπή.

Χώρια του ότι όλοι είναι «παιδιά βιοπαλαιστών», από «καλές και εργατικές οικογένειες», και άλλα τέτοια φαιδρά.

Σε λίγο, να με θυμηθείτε, θα βρεθεί δικηγόρος που και αυτός θα μας πει ότι ο Άλκης «προσέκρουσε» πάνω στο δρεπάνι, ή ότι το άρπαξε από τα χέρια κάποιου εντολέα και άρχισε να σφάζεται από μόνος του. Τους έχω ικανούς.

Άλλο πράγμα που μου έκανε εντύπωση, και δεν θα βαρεθώ να το λέω, είναι η αποτελεσματικότητα της αστυνομίας όταν θέλει και όταν την αφήνουν.

Μόνο που δυστυχώς, σε αυτή την περίπτωση «ήθελε» διότι μπήκαν στη μέση τα ΜΜΕ και ανέδειξαν το θέμα ως πρώτο πρώτο.

Αλλιώς, αν λάβουμε υπ’ όψιν τις δεκάδες παρόμοιες επιθέσεις, ευτυχώς χωρίς απώλεια ζωής, μόνο στη Θεσσαλονίκη, που ακόμη να εξιχνιαστούν, τότε καταλαβαίνουμε τι γίνεται και σε τι κοινωνία ζούμε.

Ας είναι καλά ο Ευαγγελάτος, η Τατιάνα, ο Παπαδάκης και λοιποί (μόνο που το λέω ερυθριώ), αλλιώς οι μαϊμούδες θα συνέχιζαν το θεάρεστο έργο τους καθημερινά και ατιμώρητα.

Και εδώ ερχόμαστε σε αυτό που γράφω συνεχώς εδώ και δέκα χρόνια τουλάχιστον (scripta manent).

Την ατιμωρησία, η οποία εκτρέφει την παραβατικότητα.

Διότι αν δεν ήταν τα κανάλια, οι συλληφθέντες, αν τους έπιαναν, θα οδηγούνταν στον εισαγγελέα προκειμένου να αφεθούν ελεύθεροι… όπως γίνεται συστηματικά χρόνια τώρα.

Π.χ. δυο εξ αυτών είχαν συλληφθεί επειδή μαχαίρωσαν δυο νεαρούς στην ίδια περιοχή, πριν από δυο χρόνια, και η δίκη τους ακόμη να γίνει. Στο μεταξύ αυτοί συνέχιζαν να δέρνουν και να σφάζουν. Ποιον ή τι να φοβηθούν;

Αφού το σύστημα τους «προστατεύει» και τους ενθαρρύνει.

Αυτή τη φορά όμως τους προφυλάκισαν… χάρη στη δημοσιότητα που λέγαμε.

Όπως επίσης ξύπνησε η αστυνομία και εντόπισε τους χούλιγκανς εκείνους που λίγες μέρες πριν είχαν δείρει ανηλεώς ένα 14χρονο(!!!!!) παιδί μπροστά στο ξενοδοχείο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΑΛΑΣ.

Αν δεν το έφερνε στη δημοσιότητα η οικογένειά του, κανείς δεν θα ασχολούνταν.

Πάντως, ένα είναι σίγουρο. Ότι με τον χρόνο η υπόθεση θα ξεχαστεί από τα ΜΜΕ, και όλα θα πάρουν την κανονική «βαλκανική» πορεία τους. Ως είθισται στη μπανανία μας.

Δηλαδή η δίκη θα γίνει (αν γίνει) σε 2-3 χρόνια, οι κατηγορούμενοι θα είναι έξω λόγω 18μηνου, οι δικηγόροι θα πείσουν τους δικαστές ότι είναι μετανοημένοι και καλά παιδιά, θα τους αναγνωριστούν διάφορα ελαφρυντικά, και θα καταδικαστούν, αν καταδικαστούν, σε 10 -15 χρόνια το πολύ, με αναστολή οι περισσότεροι, τα οποία στο εφετείο θα μειωθούν, και στην πράξη κάποιοι θα κάτσουν μέσα (αν κάτσουν) 2-3 χρονάκια με μπόλικες άδειες ενδιάμεσα…

Και θα ξαναβγούν νεότατοι στην κοινωνία, ήρωες με παράσημα για τους κύκλους τους, για να συνεχίσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα.

Να σφάζουν ατιμώρητα, και μάλιστα με την κάλυψη και στήριξη ισχυρών συμφερόντων, που όλοι ξέρουν αλλά κανείς αρμόδιος δεν τολμάει να κατονομάσει ή να κατηγορήσει επίσημα.

Όσο για τον αδικοχαμένο Άλκη, και τις δεκάδες των άλλων μαχαιρωμένων θυμάτων… είπαμε: Μόνοι τους το έκαναν, και ο Άλκης… αυτοκτόνησε!

Να μην τα ξαναλέμε.

ΥΓ- Ένα περίεργο μυστήριο είναι κι αυτό με τον οδηγό του τρίτου αυτοκινήτου, τον οποίο κανείς δεν ήξερε, και κανείς δεν ξέρει! Ούτε η αστυνομία με τους τόσους πληροφοριοδότες της.

Ακούγονται διάφορα εδώ κι εκεί για την ταυτότητα και τις «γνωριμίες» του… ποιος ξέρει;

Θα δούμε… εκτός κι αν πάψουν να ασχολούνται τα κανάλια.

antinews.gr

error: Content is protected !!