AIAΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: 1931 – 2022 91 XΡΟΝΙΑ EΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ AIAΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: 1931 – 2022 91 XΡΟΝΙΑ EΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
1931 – 202291 XΡΟΝΙΑ EΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ91 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ91 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ΙΣΤΟΡΙΑ,ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ,ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, αυτές τις 4 έννοιες βρίσκεις βαθιά τι σημαίνει «ΑΙΑΣ»... AIAΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: 1931 – 2022 91 XΡΟΝΙΑ EΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

1931 – 2022
91 XΡΟΝΙΑ EΝΔΟΞΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
91 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ
91 ΧΡΟΝΙΑ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ,
ΙΣΤΟΡΙΑ,
ΑΛΥΓΙΣΤΟΣ,
ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ,

αυτές τις 4 έννοιες βρίσκεις βαθιά τι σημαίνει «ΑΙΑΣ» … Προσφορά στον (Α) θλητισμός & στην μικρή κοινωνία του Νησιού, και κατ΄ επέκταση σε όλη την Ελλάδα ! Μια (Ι) στορία φτιαγμένη από πρώτες ύλες τη θλίψη, την πίστη, τη συγκίνηση, την αφοσίωση, την ανεξαρτησία & την χαρά ! Μια ομάδα που βρέθηκε απ το ναδίρ στο ζενίθ και τούμπαλιν… (Α)λυγιστος … Το «Επιτρέπεται να πέφτεις, επιβάλλεται να σηκωθείς» είναι στο DNA του !

Σύλλογος γεννημένος από (Σ)αλαμίνιους στην καρδιά του Nησιού εκπροσωπώντας τους Συμπολίτες του, πρεσβεύει ιδανικά και αξίες ! Μια ομάδα που στο Καυτατζόγλειο σηκώθηκαν οι Ηρακληδείς, και χειροκροτούσαν τον Αίαντα. Μια ομάδα που έχασε στους 16΄ Κυπέλλου Ελλάδος απ τον ΠΑΟΚ, σε νοκ-αουτ αγώνα, με χίλια ζόρια σε 40.000 ΠΑΟΚτσηδες μπροστά. Μια ομάδα που κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΄΄Καραϊσκάκη΄΄ με 2-3. Μια ομάδ

α που έχασε με 2-1 απ την ΑΕΚ μπροστά σε 35.000 ΑΕΚτσηδες στους 16΄ πάλι του Κυπέλλου Ελλάδος. Μια ομάδα που δάνεισε το όνομα της, σε δεκάδες ομάδες σε όλο τον κόσμο απ΄ τον Αίαντα της Εσθονίας, μέχρι τον Τεράστιο Αίαντα της Ολλανδίας !

Μια ομάδα που σε Φιλικό ματς είχε 6.500 κόσμο. Ομάδα με εκατοντάδες νίκες μπροστά σε χιλιάδες φιλάθλους του, που ακολουθούσε την ομάδα σε κάθε γωνία της Ελλάδας, έχοντας αποκτήσει τον σεβασμό και την αναγνώριση για την δυναμική τους, από όλους τους αντιπάλους ! Ομάδα που «γονάτισε» θηρία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου.

Είκοσι (20) σεζόν σε Β΄ και Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Ομάδα με δυναμική στην κοινωνία μας.

Ομάδα που κάποτε ΄΄έβγαζε΄΄ Βουλευτές και Δημάρχους. Ομάδα με κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο κατά καιρούς. Ομάδα που διαφημίζει το Νησί μας ! Πέρασαν είτε σαν Αντίπαλοι, είτε σαν «δικοί» μας / είτε σαν οπαδοί – είτε σαν φίλαθλοι – είτε σαν παίκτες – είτε σαν Διοικητικοί – Δημοσιογράφοι – είτε σαν Παράγοντες χιλιάδες Άνθρωποι.. μεγαθήρια του Ελληνικού Ποδοσφαίρου !

Φόρεσαν και τίμησαν την φανέλα με τον βασιλιά ΑΙΑΝΤΑ, Αρχηγοί μέχρι της εθνικής Ελλάδος… ΚΩΣΤΑΣ ΝΕΣΤΟΡΙΔΗΣ, ΗΛΙΑΣ ΡΩΣΙΔΗΣ & πολλοί άλλοι

Σήμερα γιορτάζει όλο το Νησί … σήμερα γιορτάζουν όσοι υπηρετούν/ουσαν τον Σύλλογο. Είτε είναι κοντά μας, είτε στον ουρανό, στην καρδιά μας και στην ψυχή μας ! Για όλους αυτούς που στερήθηκαν από χρόνο, υγεία , χρήμα και οτιδήποτε άλλο, για να είναι κοντά στην ομάδα μας !

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΙΑΝΤΑΡΑ ΜΟΥ !!!

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

error: Content is protected !!