ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ
ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ Στις 9/12/20 φέρνω το θέμα για πρώτη φορά στο Δημοτικό συμβούλιο , για τα χαρακτηρισμένα ΕΠΙΒΛΑΒΗ , ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πλοία και... ΠΛΗΡΗΣ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΛΙΜΕΝΑ

ΙΔΟΥ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥΣ

Στις 9/12/20 φέρνω το θέμα για πρώτη φορά στο Δημοτικό συμβούλιο , για τα χαρακτηρισμένα ΕΠΙΒΛΑΒΗ , ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ πλοία και ΝΑΥΑΓΙΑ τα οποία ήρθαν από την Ελευσίνα και βρίσκονται στον Αρχαίο λιμένα.

Αντιμετωπίστηκα με ειρωνεία…….

To βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι αδιάψευστος μάρτυρας…….

Στις 28 Δεκεμβρίου 2020 επανέρχομαι στο Δημοτικό Συμβούλιο με αγωνία για το ίδιο θέμα.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου δεσμεύεται ο κ. Δήμαρχος να στείλει έγγραφα να ερευνήσει το θέμα και κατόπιν να ακολουθήσουν καταγγελίες.Στην 1η Μαρτίου 2021 κάνω ερώτηση στοκ. Δήμαρχο για τα σαπιοκάραβα που έρχονται στη Σαλαμίνα και αν έχει γίνει κάποια ενέργεια . Δεν είχε γίνει ΤΙΠΟΤΕ!!! Αστείες δικαιολογίες…….

Στις 10/5/2021 Φέρνω πάλι το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Ομολογούν ότι δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΕ.

Καμία ενέργεια από τον Δεκέμβριο του 2020 που δεσμεύτηκαν στο Δημοτικό Συμβούλιο…….

Από τότε επανήλθα ακόμη τέσσερις φορές με αγωνία ….Αντί η Δημοτική αρχή να ευαισθητοποιηθεί, το μόνο το οποίο έκανε ο κ. Δήμαρχος με τους συνεργάτες τους ήταν να προσπαθήσουν να με καταστήσουν κατηγορούμενο δικαιολογώντας την παρουσία των πλοίων .

Το βίντεο από το Δημοτικό Συμβούλιο είναι στην διάθεσή σας.Το Λιμενικό Ταμείο Σαλαμίνας ενώ στο Δημοτικό Συμβούλιο πήγε να δικαιολογήσει την παρουσία των πλοίων , με έγγραφη αναφορά του, μου απάντησε ότι δεν έχει καμιά αρμοδιότητα.!!!! (φωτό) Δυστυχώς οι ανησυχίες μου επιβεβαιώθηκαν…. Δύο πλοία βούλιαξαν και άλλα δύο έχουν πάρει κλίση στον Αρχαίο λιμένα.

Η Ελευσίνα πανηγύριζε όταν τα έδιωχναν και η Σαλαμίνα άφωνη παρακολουθούσε την άφιξή τους …..ακόμη άφωνη παρέμεινε όταν βούλιαζαν……..

Στην αφωνία της Δημοτικής αρχής κάναμε περισσότερο από δέκα καταγγελίες σε δημόσιες αρχές στους τελευταίους τέσσερις μήνες…..

Ο Εισαγγελέας ήταν μονόδρομος…….

.https://www.facebook.com/…/pcb…/3025037681090762

error: Content is protected !!